Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Kinder skelter

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Kinder skelter is ideaal buitenspeelgoed

Een kinder skelter is het ideale buitenspeelgoed voor elk weertype. Wie kent de bekende en populaire go karts niet? Kinderen groot en klein zijn al tientallen jaren enthousiast over de sportieve skelter met trapaandrijving. Vooral in de warmere seizoenen van lente en zomer is een go cart van Kidskart ideaal als speelgoed voor jongens en meisjes.

Als jouw kroost ook graag buiten speelt en actief en behendig wil zijn, dan vind je in onze online winkel zeker dé kinder skelter die je zoekt. Een groot aanbod aan trapauto’s, skelters en meer staat klaar om samen met je kind de straten van de buurt te veroveren!

Het lijkt er op dat er geen resultaten zijn.

Trapauto zorgt voor veel Fun

De vierwielige trapauto voor kinderen zorgt gegarandeerd voor heel veel speelplezier. De kwaliteit van dit kinderspeelgoed is uitstekend. De trapauto’s die Kidskart aanbiedt zijn voorzien van praktische rubberen skelterbanden, zodat je hem door sneeuw en modder stuurt. Het is dus niet alleen geschikt in het voorjaar, maar zorgt ook voor veel fun bij slecht weer.

De handrem zorgt voor optimale controle en snel stoppen, zelfs tijdens snelle ritten. Het geheel wordt gecompleteerd door de ketting gedreven trapauto met kunststof behuizing. De zitting van de kinder skelter is comfortabel, zodat jouw kind er urenlang buiten mee kan spelen. De trapauto’s zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. En hebben een draagcapaciteit tot 25 kg.

Skelter varianten voor alle leeftijden

In vergelijking met duwauto’s en driewielers zijn skelters relatief zwaar. Hoe geavanceerder en groter het skelter model, hoe zwaarder het is. De lichtste versies wegen rond de 10 kilogram, de zwaarste rond de 50 kilogram. Des te belangrijker is het om de juiste go kart skelter te kiezen. Je kind moet zijn trapskelter immers op eigen spierkracht kunnen voortbewegen.

Allereerst worden modellen gedifferentieerd naar leeftijd. De kleinste en lichtste kinder skelter is geschikt voor kleine coureurs van 2 tot 3 jaar. Een kinderskelter van 4 tot 8 jaar is groter en zwaarder. Kinderen die grote skelters met versnellingen en diverse technische verfijningen willen besturen, moeten ongeveer vijf jaar oud zijn. Overigens moet de leeftijdsinformatie voor een kinder skelter alleen worden opgevat als een ruwe richtlijn.

Welke Gokart kiezen?

Het kiezen van een gokart skelter hangt vooral af van de grootte en het gewicht van de bestuurder, maar ook van zijn vaardigheid en inzicht. Daarnaast zijn er ook modellen met verschillende rijeigenschappen voor verschillende terreinen. Terwijl sommige trapauto’s bijzonder goed presteren op gladde oppervlakken, presteren kinder skelter modellen met brede banden en dikke loopvlakken zeer goed op modderige parkbanen of boeren terreinen.

Bedenk daarom van te voren waar je jouw kind wilt laten rijden met zijn of haar gokart. In onze online shop vind je diverse go karts die geschikt zijn voor zowel een jongens als meisjes skelter. Mocht je vragen hebben over het type go kart skelter, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van informatie zodat jij de juiste go cart kan kiezen voor je kind.

Kunststof of rubberen skelterbanden?

De verscheidenheid aan kinder skelters is niet alleen beperkt tot hun grootte en uitrusting, je hebt ook nog de keuze voor de skelterbanden. In principe zijn go karts verkrijgbaar met kunststof banden en met rubberen skelterbanden.

Kunststof banden maken indruk met hun lange levensduur en geringe slijtage, zodat jij je zorgen hoeft te maken over lekke banden. Ze zijn bijzonder geschikt voor een vlakke ondergrond, bijvoorbeeld voor racebanen in huis, op het erf of op het trottoir. Het nadeel is echter dat kunststof geen vering biedt. In tegenstelling tot rubberen banden, die afhankelijk van het terrein en de gewenste snelheid meer of minder opgepompt kunnen worden.

Rubberen skelter banden maken het rijden over heuvel en dal ook een plezier. En zijn zelfs geschikt voor manoeuvreren op een modderige ondergrond. Omdat een go kart skelter over het algemeen niet geveerd is, worden rubberen skelter banden voornamelijk aanbevolen voor off-road rijden. En dat maakt deze kinder skelter zo bijzonder leuk. Lekker racen in het zand of de modder, dat is pas echt fun.

Skelter kopen

Skelter kopen doe je eenvoudig en snel in de online winkel van Kidskart. Kleine outdoorfans komen aan hun trekken met een kinder skelter als speelgoed. Wij hebben diverse soorten trapauto’s. De trapauto’s die wij aanbieden zijn geschikt als kinder skelter 3 jaar tot 6 jaar.

Een skelter kopen is een leuke aangelegenheid. Het is een prachtig cadeau om te geven. Mocht je op zoek zijn naar een elektrische kinderauto, dan kan je uiteraard ook bij ons terecht. De uitvoering van de elektrisch auto kinderen is alsof het een echte bolide is. Eenvoudig te besturen en natuurlijk ook veilig.

Op alle kinderproducten van Kidskart.nl ontvang je standaard twee jaar garantie. Wil je de kinder skelter snel in huis hebben? Geen probleem, want als je op werkdagen voor 15.00 uur je order plaatst, wordt de trapauto nog dezelfde dag verzonden. Wij bieden je bovendien de mogelijkheid om je bestelling bij ons op te halen. Wil je meer weten over onze kinder skelter producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice.