Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Loopauto baby

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Wat is een loopauto baby?

Een loopauto baby is bedoeld om je baby te helpen bij het leren lopen. Je kent ze vast wel een karretje met vier wielen waar je baby opzit en met zijn beentjes wandelende bewegingen maakt zodat het autootje vooruit gaat. Vroeger waren ze van hout, maar tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in allemaal flitsende plastic modellen. In vele kleuren, merken en designs. Van een retro loopauto baby tot een stoere uitgebouwde Mercedes loopauto.

Een loopauto baby is een niet-gemotoriseerd voertuig op vier wielen voorzien van een stuurwiel. Je kindje zit op een stoeltje met zijn benen aan weerszijden van de auto. En kan daarbij met zijn voetjes op de grond. Door kleine loopbewegingen te maken duwt jouw kleine de loopauto baby voort. Voorop zit een stuur waarmee de bochten gemaakt worden.

Toont alle 2 resultaten

Waarom loopauto baby?

Een loopauto baby is een geweldige manier om je kind urenlang bezig te houden met stoer speelgoed. Ook zijn kracht en motoriek worden door deze activiteit verbeterd. Doordat jouw kleintje met zijn voetjes moet bewegen om de loopauto baby voort te duwen, ontwikkelt hij/zij ook de spierkracht in de beentjes. Bovendien verbetert het loopmechanisme. De grove motoriek van de armen wordt ontwikkeld middels het sturen.

Daarnaast kan een loopauto baby van pas komen als jullie samen boodschappen gaan doen. Als jouw baby het sturen al een beetje meer onder controle heeft rijdt hij/zij gewoon naast je. Hoe stoer is dat wel niet? Sommige loopauto’s zijn voorzien van een duwstang aan de achterkant. Een loopauto duwstang is handig voor de ouders, zodat je jouw kleintje een beetje kan helpen. Zeer geschikt als jouw baby al goed kan zitten en gelijk een leuke variatie op de buggy of kinderwagen.

Wanneer een loop auto gebruiken?

De vraag is natuurlijk wanneer een loop auto gebruiken? Zodra jouw baby kan staan en met zijn voetjes op de grond komt, kan je de loop auto inzetten. De meeste ouders zetten een loop auto baby in tussen de 10 en 12 maanden. In het begin zal het wat onwennig zijn en zal jouw kleine met twee voetjes tegelijk willen trappelen. Leer hem of haar de loopbeweging aan, stap voor stap. Dus beentje voor beentje.

Het evenwicht hoeft nog niet helemaal onder controle te zijn. De vier wielen van de loop auto bieden namelijk voldoende stabiliteit. Ook zijn de loopauto’s beschermt tegen vallen. Je moet heel wat doen, wil je omvallen. Hierdoor is een loop auto sneller geschikt voor het leren lopen dan een loopfiets of loopkar.

Zelfstandig baby loopauto gebruiken

Het zelfstandig gebruiken van de baby loopauto heeft iets meer tijd nodig. Voordat jouw kleintje zelfstandig met de loopauto door de kamer kan racen, moet hij of zij de volgende taken al zelfstandig kunnen uitvoeren.

  • Kan al een paar kleine stapjes zetten.
  • Tijdens het lopen hangt jouw kleintje niet te ver naar voren met het buikje.
  • Kan zich zelfstandig optrekken.
  • Maakt al zijwaartse babystapjes
  • Kan evenwicht al redelijk goed bewaren.

Modellen loopauto 1 jaar

Er zijn zoveel verschillende stoere modellen voor een loopauto 1 jaar om uit te kiezen. Bij Kidskart kan je terecht voor een geschikte loopauto 1 jaar met rubberen wielen. Zoals een loopauto met duwstang waarbij vaders het kindje ook kan voortduwen. Of wat dacht je van een retro loopauto, daar steel je altijd de blits mee. De merken auto’s zijn natuurlijk ook heel populair.

Mercedes loopauto

Rijdt papa in een Audi, BMW of Mercedes? Kies dan voor een Mercedes loopauto in het wit of zwart. Zo vader zo zoon is het toch? Of koop een Volvo loopauto voor jullie kleintje. De Mercedes loopauto is net als de andere loopauto’s voorzien van led-verlichting en muziek. Gegarandeerd dat jullie kleintje uren rond wil rijden in de woonkamer.

Loopauto roze

Voor jullie meisje is een loopauto roze natuurlijk schot in de roos. Gekleed in haar prinsessen jurkje rijdt jullie baby-girl trots op haar loopauto roze door de kamer. Je smelt gewoon als je haar op de elegante loopauto baby roze ziet. Het is speelgoed, maar wel met een educatieve factor: namelijk leren lopen.

Loopauto met duwstang

Een loopauto met duwstang is handig als je dreumes moe wordt. Niet iedere auto is voorzien van een duwstang, let daarop bij het kopen. Een loopauto met duwstang is handig als je buiten de deur gaat. Zodra jouw meisje of jongen geen zin meer heeft om te trappelen, kan je het zonder te bukken overnemen. Een loopauto met duwstand voorkomt jou als ouder rugklachten.

Loopwagen kopen

Voordelig een loopwagen kopen? Dan kan je terecht bij Kidskart.nl. Een loopwagen baby is een fantastisch cadeau om te krijgen en te geven. Alle loopwagen modellen in onze online shop zijn op voorraad en direct leverbaar. Een loopauto baby met duwstang of zonder is stoer speelgoed en tegelijkertijd leert jouw kleintje lopen. Kidskart is de specialist op het gebied van kindervoertuigen. Zodra je baby ouder wordt en rond de 3 jaar is, kan je overgaan op een elektrische kinderauto. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.