Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

McLaren kinderauto

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

McLaren kinderauto kopen

De McLaren auto’s zijn een lust voor het oog. Zowel de grote uitvoering als de McLaren kinderauto versie. Met de coole elektrische McLaren kinderauto kan jouw kind nu ook racen in een echte sportwagen. Want deze kinder auto lijkt sprekend op het originele model. De mini McLaren heeft zelfs dezelfde futuristisch vleugeldeuren, startgeluid en authentieke lederen stoel met verstelbare veiligheidsriem. De kinderauto accu is met zijn 12 volt zeer kracht en beschikt over 2 motoren, waardoor een lang rijplezier gegarandeerd is. McLaren kinderauto kopen doe je bij de elektrische kinder auto specialist Kidskart.

Toont alle 2 resultaten

Sportieve mini McLaren autos

Kinderen dromen van mooie auto’s. Zodra ze het sportieve geluid van een sportauto buiten horen, draaien ze hun hoofdjes en kijken ze de auto met grote ogen na. Dankzij de mini versie van de McLaren autos kan jouw kind nu zelf achter het stuur glunderen. Want bij Kidskart kan je een McLaren kinderauto kopen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 5 à 6 jaar.

De gedetailleerde dashboards van de McLaren autos voor kinderen zijn verlicht, waarbij de ledlampjes laten zien hoe vol de accu nog is. Deze sportieve kinderauto kan zo’n 1,5 tot 2 uur rijden. De tijd voor volledig opladen bedraagt ongeveer 9 à 10 uur. Uiteraard is de oplader meegeleverd. De rubberen banden en geveerde wielen zorgen ervoor dat deze mini auto geschikt is voor het rijden op onverharde ondergrond, zoals gras.

McLaren 720s kinderauto accu

De McLaren 720s kinderauto is een elegant sportief ontwerp met alle prettige extra’s van de origineelste en populairste kinderauto’s op de markt. Inclusief een afstandsbediening voor ouders, waarbij je kan ingrijpen indien dit nodig is. Deze elektrische auto voor kinderen rijdt op een 12v batterij en heeft 2 krachtige 35w motoren. De kinder auto is indrukwekkend en alle jongens en meisjes zijn er dol op.

Zeer stijlvolle en officieel gelicenseerde McLaren 720s kinderauto is een 12v elektrische sportauto voor kinderen. Deze moderne kinder auto wordt geleverd met ongelooflijke extra’s zoals echte geluiden, EVA rubberen wielen, verlichting, beklede kunstlederen zitting, muziek en meer. Je kind zal zeker genieten van deze fantastische sportieve kinderauto accu, welke zeer goed is uitgerust met waanzinnige effecten.

Het is een uitzonderlijk model en heeft een aparte vormgeving, luxueuze afwerkingen en is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. McLaren 720s kinderauto is dan ook erg trendy! Het is een hypermodern stuk speelgoed, bijzonder aantrekkelijk en met functies die de kleintjes rond het huis vermaken. De McLaren kinderauto is zelfs voorzien van twee echte vleugeldeuren en een MP4 scherm om video’s op af te spelen. Kijk, daar maak je pas indruk mee.

Waarom zijn kids dol op elektrische auto’s voor kinderen?

Weet je wat een ‘droomgeschenk’ is voor kinderen? Ja, een elektrische auto voor kinderen of elektrische kinderscooter, dat is de perfecte verrassing. Jonge kinderen houden namelijk van snelheid of van elk gevoel van beweging. Maar natuurlijk altijd binnen de veilige grenzen.

De autowereld heeft altijd al zowel volwassenen als kinderen aangetrokken, of ze nu op twee wielen of op vier rijden. Voor kinderen is het besturen van een elektrische mini auto een nieuwe sensatie die ze nooit meer vergeten, namelijk hun eigen McLaren kinderauto besturen. Dit effect maakt ze erg blij en daarbij wordt komt de adrenaline vrij. Dit vertaalt zich in positieve energie en grote voldoening.

Natuurlijk bereikt de snelheid van de bestuurde elektrische kinderauto geen hoge grenzen, dus ze zijn absoluut veilig. De laagste waarden liggen rond de 3,5 km/u (6 V batterijen) en de hoogste rond de 7 km/u (12 V batterijen). De McLaren kinderauto is voorzien van een 12V accu.

Veilige afstandsbediening voor ouders

Kinderen besturen de McLaren kinderauto door het gaspedaal in te drukken. Zodra ze loslaten remt de kinder auto geleidelijk af. Daarnaast kan de elektrische kinderauto ook bestuurd worden vanaf buiten de auto, namelijk met de afstandsbediening voor ouders. De remote control heeft een bereik van 2.4 GHz, waardoor de McLaren speelgoed auto tot 25 à 30 meter te bedienen is.

Niet alleen bij ‘noodgevallen’ is de afstandsbediening handig, maar ook als je een wandeling maakt en je kind moe wordt. Dan neem je gewoon ‘op afstand’ het stuur over, terwijl je kind heerlijk geniet van de comfortabele rit. Als ouder kan je namelijk gewoon veilig en gezellig naast de kinder auto lopen.

Informatie over kinderauto McLaren

Wil je een kinderauto McLaren kopen? Dan kan dit eenvoudig in onze online winkel. Waarbij geldt, voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis. Het is ook mogelijk om de McLaren kinderauto op te halen in Den Haag, maak daarvoor een afspraak. Mocht je vragen hebben over de McLaren speelgoed auto’s voor kinderen? Neem dan gerust eens contact op met de Kidskart service desk. We beantwoorden met vol enthousiasme al je vragen.

Op alle producten van Kidskart.nl ontvang je standaard 2 jaar garantie. Bovendien krijg je bij de elektrische kinderauto gratis een kentekenplaat op naam geleverd. En indien gewenst, verpakken we de kinder auto met een grote strik. Dit behoort bij onze standaard Kidskart service.