Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Vespa kinderscooter

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Vespa kinderscooter zorgt voor veel Fun

De Vespa kinderscooter is de perfecte mini scooter voor kinderen. Ben je op zoek naar een te gek cadeau voor je kind, kleinkind, neefje, nichtje of vriendje? Dan is deze geweldige kindervespa een goede tip. De elektrische kinderscooter Vespa is leverbaar als PX en GTS model, en verkrijgbaar in vele kleuren. Voor elke smaak is er een Vespa kinderscooter model. Bij Kidskart kan je dan ook de originele Piaggio gelicentieerde Vespa voor kinderen kopen. De Vespa kinderscooter is een gedetailleerde replica van het Italiaanse origineel; de populaire Vespa PX en de Vespa Primavera.

Toont alle 2 resultaten

Elektrische Vespa voor kinderen

De elektrische Vespa voor kinderen is absoluut 100% geslaagd. De verhoudingen zijn precies goed en er zijn leuke voorzieningen aan boord voor de kinderen. Zoals een radio/MP3 speler, licht & geluid, kunstlederen zitting, contactslot met startgeluid en natuurlijk een elektrische motor met 2 snelheidsstanden. Anders dan het origineel wordt de kindervespa niet met de hand versneld, maar zoals gebruikelijk voor een elektrische kinderauto of scooter accu via het gaspedaal. Ook atypisch voor een Vespa is dat deze ook achteruit kan rijden middels het voetpedaal.

De elektrische Vespa is geschikt voor kinderen tot 5 jaar. Je start de kindervespa met een echte sleutel, waarbij je het stoere motorgeluid hoort. De Vespa kinderscooter is voorzien van twee krachtige 12 volt motoren, waarmee je een snelheid van maximaal 5 km/uur kan halen. De Vespa elektrische scooter heeft zachte rubberen banden, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Kinderen profiteren met de Vespa scooter van optimaal rij- en speelplezier.

Veiligheid elektrische scooter kind

Aan de veiligheid van de elektrische scooter kind is natuurlijk ook gedacht. De Vespa kinderscooter heeft geen rem aan het stuur, maar de kinderscooter stopt automatisch zodra het gaspedaal wordt losgelaten. In combinatie met de zijwieltjes kunnen de kleintjes hun eerste rijervaring in alle veiligheid opdoen. Dankzij de zijwielen is de kinder scooter stabiel en eenvoudig te besturen. Aangezien de maximale snelheid niet hoger is dan 5 km/u, kan je als ouder gemakkelijk naast het kindervoertuig lopen. Als je wilt, kan je ook nog nadenken over een helm dat jouw kindje kan dragen tijdens de heerlijke rit op de Vespa kinderscooter.

Sommige elektrische scooter kind modellen zijn voorzien van een ouder afstandsbediening, waarmee je op afstand de mini scooter kan stoppen. De aanbevolen leeftijd om te starten met een elektrische kinder scooter is 3 jaar. Door je kind te laten spelen met een mini scooter ontwikkelen zij op jonge leeftijd al hun motorische vaardigheden. Een elektrische scooter kind helpt namelijk het evenwicht en de coördinatie van het kindje te ontwikkelen. Bovendien raakt je kind sneller bewust van de omgeving om zich heen.

Kenmerken kinderscooter Vespa modellen

Iedere kinderscooter Vespa model heeft zijn eigen unieke kenmerken. Maar de Italiaanse kinder scooter heeft een aantal zaken gemeen, welke we hieronder op een rij hebben gezet. De mini scooter voor kinderen is werkelijk geweldig speelgoed, die een echte Vespa scooter nauwkeurig nabootsen. De kinderen zijn dan ook dolblij met het startgeluid, de led-lichtjes en de swingende melodietjes die uit de luidsprekers komen. De Vespa kinderscooter is een favoriet. Niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor de ouders.

De kinderscooter Vespa modellen remmen allemaal af middels het loslaten van het gaspedaal. Bovendien zijn de kleine scooters voorzien van veilige en comfortabele rubberen banden. Natuurlijk zit er ook een toeter op de kindervespa, zodat je kleintje al snel om leert gaan met deze knop.

Kenmerken van de PX Vespa voor kinderen

– Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
– Zijwielen
– 2 snelheden van 2,5 en 5 km/u
– Voor- en achteruit rijden
– Zitplaatsen: 1, welke voorzien is van een comfortabele kunstlederen bekleding in wit (voor de Vespa kinderscooter roze) en in het zwart voor alle andere kleuren.
– Led lichten en melodietjes
– Voeding (incl.): 12 V 4.5 Ah (2x 6 Volt in serie)
– USB-/AUX-aansluiting en MP3-geschikt
– Afmetingen: ca. 102 x 50 x 75cm
– Maximale draagkracht 30 kg.
– Prachtige kleuren, zoals de originele Piaggio: roze, wit, zwart, rood en blauw.

Kenmerken van de kinder Vespa Primavera

– Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
– Veilige zijwieltjes zorgen voor een stevige balans
– Snelheid: 4 km/u
– Rijdt voor- en achteruit
– Zitplaatsen: 1. Voorzien van comfortabele kunstlederen bekleding.
– Ledverlichting: koplampen en dashboard verlichting
– Digitale voltage weergave
– Voeding (incl.): 12 V 4,5 Ah
– USB-/AUX-aansluiting en MP3-geschikt
– Afmetingen: ca. 102 x 50 x 75cm
– Maximale draagkracht 30 kg.

Kleuren Vespa scooter

Net zoals het origineel kan je bij de Vespa scooter voor kinderen ook kiezen uit diverse kleuren. Zoals Vespa kinderscooter zwart, wit, blauw, rood en roze. Onze tip voor een mooie kinderscooter voor meisjes is natuurlijk de kinder Vespa PX Rosa. Met een Vespa kinderscooter roze steelt jouw kleine meid zeker de show. Maar wees voorbereid, zodra ze 16 zijn willen ze waarschijnlijk een grote originele Piaggio Vespa roze.

Eenvoudige montage

Welke kleur de kinder scooter ook is, de montage is eenvoudig. De Vespa voor kind wordt voor gemonteerd geleverd. De montage van de zijwielen, vork en zitje neemt hooguit een half uur in beslag. Het enige wat je nodig hebt is een normale schroevendraaier. De leveringsomvang omvat de kinder scooter met batterijen en oplader.

Kidskart kinderscooter service

Kidskart biedt hoge kwaliteit kinderauto’s en kinderscooters aan. Je krijgt daarom altijd standaard 2 jaar garantie op onze gekochte producten in de webshop. Deze hoge service trekken wij door bij de levering. Indien je namelijk voor 15.00 uur je bestelling online plaatst, wordt de mini scooter Vespa de volgende werkdag thuis afgeleverd. Je hebt overigens ook de mogelijkheid om je bestelling bij ons op te halen in Den Haag. Wil je meer weten over onze kinderscooter modellen of heb je een vraag? Neem dan gewoon even contact met onze Kidskart kinderscooter service op!

Het perfecte geschenk voor kinderen van scooterrijders. Een Vespa kinderscooter zal de ogen van kinderen doen oplichten!