Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Volvo kinderauto

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Volvo kinderauto kopen

Voor een Volvo kinderauto kopen kan je terecht bij Kidskart. Wij hebben een breed assortiment veilige auto’s voor kinderen. Met een elektrische kinderauto steelt jouw kind de blits. Deze mini auto’s zijn van alle gemakken voorzien, zoals rubberen banden en geveerde wielen voor een comfortabele rit, startmotor geluid bij het straten en elektronische rem bij het gas loslaten. De soft start functie zorgt er bovendien voor dat de snelheid rustig wordt opgebouwd. De Volvo kinderauto is volledig gelicentieerd en voldoet aan alle veiligheidseisen, wat je ook zeker van deze solide kinder auto mag verwachten.

Enig resultaat

Volvo XC90 kinderauto

De Volvo XC90 kinderauto is een echte replica van het grote model waar wellicht vaders of moeders in rondrijdt. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor de verjaardag of Kerst? Denk dan eens aan een kinderauto accu. De elektrische kinderauto Volvo is onder licentie gemaakt en in metallic witte lak gespoten. Voorzien van rubberen banden, contact sleutels en een brede lederen zitting met veiligheidsgordel.

Deze Volvo XC90 kinderauto is bovendien uitgerust met vering, voor en achter verlichting en met deuren die je echt kan openen. Je kan zelfs een kijkje nemen onder de motorkap, waar ruimte is om iets op te bergen. De Volvo kinderjeep komt langzaam op gang dankzij de slow-soft start, waardoor er geen schokken zijn bij het wegrijden. Wel zo comfortabel voor jouw kleine. De mini auto beschikt over snelheden van ongeveer 3 tot maximaal 6 km/u welke door middel van de 2,4G afstandsbediening voor ouders ook te bedienen is.

Elektrische Volvo XC90 kinderauto online kopen

Het dashboard van de elektrische Volvo XC90 kinderauto beschikt over verlichting, diverse muziek, een radio, bluetooth ontvangst, een USB kaart aansluiting, SD card reader en Mp3 aansluiting. De elektrische Volvo XC90 kinderauto kan voor en achteruit rijden door een schakelpook te bedienen. Zodra het gas wordt losgelaten remt de kinderauto automatisch af. Echt aan alles is gedacht bij deze bijzonder mooie en blitse elektrische kinderauto Volvo XC90, welke je in de webshop van Kidskart.nl online kopen kan.

Veel speelplezier met een kinderauto Volvo

Niet alleen de kinderauto Volvo geeft je kind veel speelplezier, maar alle elektrische auto’s voor kinderen zijn geweldig. Van een BMW kinderauto tot een Audi kinderauto en een Volvo. Naast dat ze urenlang er mee kunnen spelen, leren kinderen er ook nog wat van. Dankzij dit speelgoed oefenen kinderen namelijk hun concentratie vermogen, evenwicht en zijn zij zich meer bewust van hun omgeving.

Veel kids dromen van een eigen voertuig waar ze niet alleen bij lange wandelingen, maar ook bij elk speelmoment blij mee zijn. Een volledig opgeladen accu biedt speelplezier van 60 tot 90 minuten. Het mini voertuig is nieuw en zit in een originele Volvo verpakking. Bovendien kan je bij Kidskart er ook voor kiezen om een cadeaustrik om de doos te laten verpakken. En dat is nog niet alles, wij verzorgen ook een gepersonaliseerde kentekenplaat. Bij uitstek geschikt als origineel geschenk voor je zoon, dochter, neefje of nichtje.

Veiligheid elektrische auto kind

Een elektrische auto kind is populair, omdat ze origineel zijn en zorgen voor urenlang speel plezier. Bovendien zijn je kinderen even weg van de tv of tablet, want spelen met een kinderauto elektrisch is spannend, uitdagend en zeer vermakelijk. Maar hoe zit het met de veiligheid? Ook dat is zeker goed geregeld bij een elektrische speelgoed auto. De kinder auto is voorzien van een veiligheidsgordel en een bedieningselement voor ouders.

De kinder accu auto afstandsbediening biedt ouders de mogelijkheid om de route te corrigeren en ook het stuur over te nemen (op afstand) mocht je kleine moe worden. Het remmen is heel eenvoudig. Zodra je kind het gaspedaal loslaat, remt de elektrische auto kind vanzelf af. Maar ook dit kan je met de ouder afstandsbediening regelen.

Elektrische auto’s voor kinderen zijn het droomcadeau van elk jongen en meisje. Ze kunnen rijden op vlakke en semi-vlakke oppervlakken zoals gras, grind, zand en asfalt, zodat kinderen bijna overal kunnen rondrijden. Dankzij de rubberen banden kan de kinder auto ook binnen gebruikt worden. De draagcapaciteit van de Volvo kinderauto is 35 kg en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 5 à 6 jaar. Een volledig opgeladen accu biedt speelplezier van 60 tot 90 minuten.

Kidskart service voor Volvo kinderauto

Voor de Volvo kinderauto krijg je bij Kidskart 2 jaar garantie. Dit ontvang je bovendien op al ons speelgoed wat je in onze webshop koopt. Daarnaast zijn wij vliegensvlug in de levering van de gedegen kinderauto Volvo. Indien je voor 15.00 uur besteld, heb je de kinder auto de volgende dag al in huis. Kan je niet wachten? Dan heb je ook de mogelijkheid om het speelgoed bij ons op te halen in Den Haag. Maak daarvoor even een afspraak. Dit alles hoort bij onze hoge Kidskart service.

Kidskart.nl is de specialist in elektrische kinderauto’s, welke geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Mocht je nog vragen hebben over de diverse modellen kinderauto’s of meer weten over de levering? Neem daarvoor contact op met onze Kidskart klantenservice. We voorzien je graag van informatie en goed advies.