Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Audi kinderauto

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Audi kinderauto kopen

Als jouw favoriete automerk Audi is, dan kan je niet voorbij de Audi kinderauto. De elektrische kinderauto lijkt namelijk bijna op de echte versie, maar dan in mini formaat. Hoe leuk is het om jouw kind als cadeau een elektrische Audi kinderauto te geven. Wil je een Audi kinderauto kopen? Dan kan heel eenvoudig in de online winkel van Kidskart.

Kinderen willen graag lijken op hun ouders, dus wat is er beter dan voor jouw zoon of dochter dezelfde auto te kopen die jij bezit? Maar dan wel aangepast in lengte en gewicht. Dit originele kinderspeelgoed is voorzien van een veiligheidsgordel en heeft zelfs een afstandsbediening voor de ouders.

Elektrische kinderauto Audi

Met de elektrische kinderauto Audi kunnen jouw kinderen in hun eigen luxe bolide rijden. En vervolgens de soepele en stabiele rijervaring van een stijlvolle en zeer veilige auto ervaren. Deze elektrische kinderauto’s bieden veel extra’s. Zoals led-verlichting, stevige wielen, kunstleder zitje, toeter, muziek knopjes, echte deuren en nog veel meer.

De elektrische kinderauto Audi is een ultramodern speelgoed auto voor kinderen. De elektrische kinder auto’s zijn in de shop van Kidskart.nl verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met officiële licentie en met alle emblemen. Een kinder auto accu is niet alleen een prachtig cadeau om te mogen geven, maar ook om samen met je kinderen van te genieten.

Hoe speel je met een elektrische kinderauto?

Spelen met een elektrische kinderauto kan een groot avontuur zijn, omdat kinderen een groot creatief vermogen hebben om nieuwe spellen te bedenken en te maken. Een elektrische kinderauto is ook educatief speelgoed waarmee ze spelenderwijs leren. Bijvoorbeeld de basisregels tijdens het rijden naar het park. Respect voor voetgangers, de betekenis van de kleuren van verkeerslichten, functie van een zebrapad en de basis verkeersborden.

Naast leren staat een elektrische mini auto ook garant voor uren speelplezier. Bijvoorbeeld als taxichauffeur van een groot internationaal bedrijf. Of ze rijden gewoon lekker rond waarbij zij zich optimaal vermaken. Ze voelen de wind door hun haren, genieten van het gezang van de vogels en bewonderen de bezienswaardigheden om hun hen heen. Terwijl ze ondertussen ontspannen en genieten van hun kinder auto.

Elektrische kinder auto is dynamisch speelgoed met geweldige functies die kinderen een levensechte rij-ervaring geven. Qua ontwerp lijken ze erg op echte auto’s en dit zal zowel de kleintjes als hun ouders bevallen. Ze zijn de illusie van elk kind en ze vinden het geweldig als ze eindelijk hun eigen elektrische speelgoed auto krijgen.

Kinderauto Audi kopen: met vele extra’s

Als je op zoek bent naar een kinderauto Audi ben je bij Kidskart.nl aan het juiste adres. De kinder auto modellen die je in onze online shop kan kopen, zijn voorzien van allerlei extra’s en ongelooflijke verrassingen. Zoals voor geïnstalleerde muziek, deuropening, prachtige LED-verlichting, echte startgeluiden en nog veel meer. We raden vier modellen aan met officiële Audi-licentie en welke dan ook erg populair zijn in onze online winkel.

Audi TT RS kinderauto

Een van de meest populaire elektrische auto’s met officiële licentie van Audi voor kinderen is de Audi TT RS kinderauto. Welke uiteraard in onze online winkel verkrijgbaar is. Spectaculair elegante en sportieve TT is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De Audi TT RS kinderauto is één van de trending elektrische kinderauto’s voor meisjes en jongens. De kleine elektrische auto heeft een 12V-batterij en twee motoren van elk 25 watt. Het heeft een veiligheidsgordel en afstandsbediening voor ouders. Naast allerlei extra’s zoals echte deuren, mp3-spelers en USB/SD-sleutels heeft de speelgoed auto ook LED-verlichting, claxon en geluiden op het stuur. De maximale snelheid is 5 km/u.

Audi R8 Spyder kinderauto

De prachtige Audi R8 Spyder kinderauto is geschikt voor kids tot 4 jaar. Deze Audi kinderauto is met officiële licentie en al zijn emblemen een zeer populaire kinderauto accu model. De kinder auto heeft een veiligheidsgordel. Deze elektrische kinderauto met afstandsbediening is zeer veilig. De speelgoed auto werkt met een 12V-batterij en twee 20W-motoren. Het heeft fantastische extra’s wielen zoals EVA rubberen wielen, echte deuren, met leer beklede stoel, startsleutel, LED-verlichting, progressieve uitgang, MP3-speler, USB/SD-sleutel, toeter en geluiden op het stuur. De Audi R8 Spyder kinderauto behaalt een maximale snelheid van 5 km/u en kan tot 30 kg lading dragen.

Audi Q5 kinderauto 12V

De batterij-aangedreven Audi Q5 kinderauto 12V is geschikt als elektrische auto voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Het model Audi Q5 12v (2020) heeft een veiligheidsgordel en kindersloten. De Audi Q5 kinderauto heeft een 12V-batterij en twee motoren van elk 35 watt. Tot de extra’s behoren echte deuren, led-verlichting, voor geïnstalleerde muziek, mp3-speler, USB/SD-sleutel, stuurgeluiden, versnellingspookje en schokabsorberende vering. De maximale snelheid is 6 km/u. Deze kinder auto heeft een draag capaciteit tot 30 kg. Een fantastisch cadeau om te geven en natuurlijk om te ontvangen als kind.

Audi Q7 kinderauto

Dankzij de sensationele componenten van de Audi Q7 kinderauto behaalt deze speelgoed auto snelheden van 3 tot 6 km/u. De mini auto is uitgerust met twee krachtige 25 watt motoren en een 12V accu en is afgewerkt met metallic lak. De SUV heeft de nieuwe Q7 grill en is geschikt voor jongens en meisjes tot 5 jaar. Voorzien van veiligheidsgordel, kinderslot en bijzondere extra’s zoals echte deuren, led-verlichting, echt start geluid, soft start functie, mp3-speler, geluidsknoppen op het stuur en USB/SD-sleutel. De achterwielophanging, rubberen banden en met leder bekleed zitje zorgen voor extra comfort van de Audi Q7 kinderauto SUV. De elektrische kinderauto met afstandsbediening voor ouders heeft een draag capaciteit tot 30 kg.