Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Elektrische Kinderscooter

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Elektrische kinderscooter kopen

Natuurlijk zijn de eerste stapjes die een pasgeborene zet verbazingwekkend, maar wat dacht je van de eerste keer dat je jouw peuter op een elektrische kinderscooter ziet rijden? De tijd vliegt voor, en voor je het weet rijdt de kleine in een echte auto. Het is daarom raadzaam op toekomstige behoeften voorbereid te zijn en je kleintje te verrassen met een kinderauto of elektrische kindermotor.

Wil je een elektrische kinderscooter kopen voor je kind? Daarvoor kan je terecht bij Kidskart. Wij hebben een ruime keuze aan 6V en 12V elektrische scooter kind van de merken BMW, Vespa en Aprilia. Als ook elektrische kindermotor en elektrische quad kind.

Al onze elektrische kinder voertuigen zijn gemaakt volgens CE kwaliteitsnormen waarbij je twee jaar garantie ontvangt. Veel van de kinder scooters hebben een afstandsbediening voor ouders, waarmee vader of moeder de mini scooter voor kinderen mee kan bedienen.

Met onze elektrische kinderscooter ontwikkelen kinderen op jonge leeftijd hun motorische vaardigheden. Een kindermotor helpt namelijk de balans en coördinatie van het kind te ontwikkelen. Daarnaast helpt het jouw kind om zich meer bewust te zijn van de omgeving om hun heen.

Welke soorten kindermotoren zijn er?

Er zijn twee soorten kindermotoren; de loopmotoren en de elektrische scooters. Een loopmotor heeft bredere wielen dan een loopfiets, waardoor peuters al vanaf 1 jaar hun balans leren te houden. De voortbeweging van een loopmotor vindt plaatst door de benen van het kind. Er zijn daardoor geen voetsteunen, pedalen of trappers nodig. Dit model is geschikt wanneer je kind leert lopen.

De tweede soort, de elektrische kinderscooter, zijn meer geavanceerd. De meeste uitvoeringen hebben een 6 of 12 V batterij. De elektrische scooter kind heeft een oplader, zodat je de kinder scooter eenvoudig kan opladen wanneer de batterij leeg is. De elektrische kindermotor wordt door een accu aangedreven en geactiveerd door de startknop. Hierbij hoeft je kind niet zelf het voertuigje voort te duwen. Door de zijwielen is de scooter stabiel en eenvoudig te besturen.

Voordelen van elektrische kinder scooter

Het belangrijkste voordeel van een elektrische kinder scooter is dat ze heel veel speelplezier bieden. De meeste kinderen houden van snelheid, waardoor zij zich direct aangetrokken voelen tot een kindermotor. Ze worden enthousiast als ze ontdekken dat ze met een kinder scooter sneller vooruit komen dan ze gewend zijn. Een elektrische kinder scooter draagt bovendien bij aan de motorische vaardigheden van je kind.

Door te spelen met een elektrische kinderscooter verbeteren kinderen tevens hun evenwicht. Ze oefenen ook hun reflexen, coördinatie en richtingsgevoel. Bovendien geeft een elektrische motor veel vrijheid en een zelfverzekerd gevoel. Om al deze voordelen krijg je zeker geen spijt van de aanschaf van een elektrische kinderscooter als cadeau voor jouw peuter.

Voordelen van kinderscooter op een rij:

  • Elektrische motor kind verbetert de motoriek.
  • Biedt urenlang outdoor speelplezier.
  • Stimuleert de ontwikkeling van evenwicht, coördinatie en reflexen.
  • Draag bij aan bewustwording buiten (de omgeving om zich heen).

Soort scooter accu

Bij een mini scooter zijn er twee soorten accu’s te onderscheiden.

6V scooter accu

De 6V mini scooter accu is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en hebben een beperkt vermogen. De maximale snelheid die bereikt wordt is niet hoger dan 2,5 km per uur. Deze mini scooters voor kinderen zijn ideaal voor gladde oppervlakken. Je kan ze zowel binnen als buiten gebruiken.

12V elektrische kindermotor

Een 12V elektrische kinderscooter is geschikt voor kinderen vanaf 2 of 3 jaar oud tot 6 jaar. De maximale snelheid ligt op 4 km/u. Je kan de mini scooter gebruiken in de tuin, het park en zelfs op een lichte helling.

Functies mini scooter of elektrische quad kind

Een mini scooter heeft net als een elektrische quad kind vele functies waar de kinderen gek op zijn. Elektrische motor kind is verbazingwekkend speelgoed dat echte scooters, motoren en quads nabootsen. De kids zijn dol het startgeluid, de lichtjes, melodietjes. En vooral op de indrukwekkende ontwerpen, die gebaseerd zijn op enkele echte modellen van de meest bekende merken. Zoals BMW of de Vespa kinderscooter.

Enkele basis functies die de een mini scooter of elektrische quad kind voor jongens en meisjes bevat.

Motorgeluid bij het starten

De beste mini scooter voor meisjes en jongens hebben deze eigenschap waar kleintjes dol op zijn. Het zijn scooters die erg op de echte lijken en daarbij echte geluiden maken.

Led-verlichting

Ze hebben led-lampjes in de koplampen en achterlichten, net als de originele scooters. Dit is erg leuk voor kinderen, want ze kunnen ze aan- en uitzetten wanneer ze willen en hun weg verlichten wanneer dat nodig is.

Voor geprogrammeerde muziek

Wat is zo’n bijzonder stuk speelgoed zonder muziek? De motorfietsen voor meisjes en jongens hebben dan ook een muziekknop om tijdens het rijden van kinderliedjes te genieten en plezier te maken.

MP3-speler met USB en SD slot

Als het bovenstaande je ideaal leek, dan heb je deze functie nog niet ontdekt. De elektrische scooter wordt geleverd met een MP3, mini SD- en USB-ingang. Daardoor kan je de favoriete muziek van je kind afspelen. En kunnen ze tijdens de leuke rit ook nog naar hun populaire liedjes luisteren.

Resistente wielen

De elektrische kinderscooters die je bij Kidskart koopt, zijn voorzien van EVA rubberen banden die zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden. Dit draagt bij aan het rijcomfort. Rubberen banden hechten beter aan de grond en beschermen tegelijkertijd de vloeren binnenshuis.

Comfortabele 2 persoons kinderscooter

Sommige mini scooters zijn voorzien van 2 zitjes. De 2 persoons kinderscooter hebben lederen zitjes en zijn perfect voor een uitstapje met het kleinere broertje of een vriendje achterop mee te nemen.

Gaspedaal

Het gaspedaal is de kern van de accu kindermotor voor meisjes en jongens. Door het voetpedaal in te drukken gaat de mini scooter vooruit. Zodra het gas losgelaten wordt, remt deze af. Het extra veilige automatisch remsysteem zorgt er namelijk voor dat de speelgoed motor stopt als de voet van het pedaal is.

Meer weten over kinderscooter

Mocht je nog vragen hebben over de diverse modellen kinderscooters? Of meer willen weten over bijvoorbeeld de Vespa kinderscooter. Of heb je een vraag over de levering. Neem gewoon even contact met ons op. Wij zijn er om je te voorzien van de juiste informatie als ook advies. Dit alles hoort bij onze Kidskart service.

Bij Kidskart ontvang je standaard 2 jaar garantie op al onze kinderproducten. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur je bestelling in de online shop plaats, wordt de elektrische kinderscooter dezelfde dag nog verzonden. Kan je niet wachten? Dan heb je ook de mogelijkheid om de producten bij ons op te halen.