Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Bugatti kinderauto

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Zeldzame Bugatti kinderauto

De verbazingwekkende supercar van Bugatti is er nu ook voor kinderen. Wel te verstaan in de Bugatti kinderauto, waarmee jouw kind uren speelplezier beleeft. Bugatti auto’s behoren tot de mooiste en best presterende voertuigen ter wereld. Ze zijn vrij zeldzaam, dus je hebt redelijk geluk als je er een op de weg ziet. Je kunt echter een Bugatti naar je eigen achtertuin halen en de dromen van je kinderen laten uitkomen met onze selectie Bugatti auto’s voor kinderen met licentie. Met hun iconische koetswerk en ongelooflijke aandacht voor detail zijn onze Bugatti auto’s net echt, maar gemaakt voor kleinere bestuurders. Bugatti kinderauto is bij Kidskart verkrijgbaar in verschillende magnifieke kleuren.

Enig resultaat

Bugatti Divo kinderauto kopen

De Bugatti Divo kinderauto is officieel gelicentieerd en kan je kopen bij Kidskart.nl. Vernoemd naar de beroemde Franse coureur Albert Divo betuigt Bugatti zijn respect aan een van de beroemdste autocoureurs aller tijden door deze supercar naar hem te vernoemen.

Niets is gespaard bij het maken van deze auto, met kenmerken als luxe lederen stoelen, EVA wielen voor extra grip op ruwe ondergrond en een krachtige 12v accu, beleven kinderen urenlang plezier in deze supercar. Laat de kinderen streven en groot dromen door al vroeg te proeven van de luxe van het leven met deze geweldige Bugatti Divo kinderauto!

Kenmerken Bugatti kinderauto Divo

Laat je kinderen over de weg heersen met deze 12v officiële Bugatti kinderauto met volledig functionele 2.4G ouderlijke afstandsbediening, openslaande deuren, leren zitting en EVA rubberen banden. Deze Bugatti Divo wordt geleverd met soft start drukknop met Bugatti geluid, werkende LED verlichting voor en achter, een MP3 aansluiting om de MP3 speler in te pluggen en veiligheidsgordels. En nog veel meer extra’s.

Een 2.4 GHz afstandsbediening wordt meegeleverd, waarmee ouders de controle kunnen overnemen. Met de remote control kan je de snelheid, tussen de 3 en 6 km/u, bedienen als ook de kinderauto stoppen. De Bugatti kinderauto Divo wordt compleet geleverd met batterijoplader en alle benodigde accessoires. Wil je de Bugatti Divo kinderauto kopen? Bestel deze dan in onze webshop. Je krijgt bovendien gratis een op naam gezette kentekenplaat bij. Laat jouw kind schitteren in deze supercar van Bugatti.

Is een elektrisch auto kind veilig?

Sommige ouders maken zich zorgen over de veiligheid van een elektrische auto kind. Maar zolang je enkele eenvoudige voorzorgsmaatregelen neemt, hoef jij je geen enkele zorgen te maken. De gerenommeerde fabrikanten waar Kidskart mee samenwerkt, doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat hun speelgoed veilig is voor kinderen. Bij de aankoop van een elektrische auto kind is tevens een veiligheidsinformatie boekje van het voertuig ingesloten. Het is belangrijk om deze te lezen, alvorens de kinder auto te gebruiken.

Ook belangrijk is dat je jouw kind altijd op een veilige plaats laat spelen met de kinderauto Bugatti, zoals in de tuin of op de oprit. Gebruik een kinderauto nooit op straat, het is en blijft kinder speelgoed. Aangezien de kinderauto Bugatti voor jongeren kinderen geschikt is, is ouderlijk toezicht uiteraard gewenst. Bovendien is het geen straf om naar jouw kleine te kijken terwijl hij of zij geniet van een fantastisch autorit. Die brede glimlach blijft voor altijd in je geheugen geprint.

Voor welke leeftijd zijn kinder bolides geschikt?

Het is van belang dat je een kinderauto koopt die geschikt is voor de leeftijd van je kind. Want sommige van de snellere, elektrisch aangedreven auto’s zullen niet veilig zijn voor jongere kinderen. Onze Bugatti bolides zijn allemaal geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 5 jaar en hebben een gewichtslimiet van 30 kg.

Waar kan je de elektrische kinderauto Bugatti gebruiken?

Hoewel het echte werk de afgunst op de wegen wekt, mogen onze elektrische kinderauto Bugatti’s niet op echte wegen gebruikt worden. Bedenk dat het maar speelgoed is en dat een kinderauto accu alleen geschikt voor gebruik is in een tuin, op het erf of in huis. Of op een veilige ruimte buitenshuis, zoals een kinder park. De rubberen banden zijn bestand tegen rijden op oneffen oppervlakken, zoals gras, grind en zand. De vering en EVA banden zorgen te allen tijde voor een comfortabele rit.

Kidskart service zoals Bugatti

Net zoals bij Bugatti mag je een hoge service verwachten bij de aankoop van een kinderauto bij Kidskart. Zodra je de Bugatti kinderauto in de winkelmand hebt geplaats, krijg je de optie om een gratis kentekenplaat op naam van je kind toe te voegen. En dat is nog niet alles. Wanneer je een elektrische auto voor kinderen koopt, is dit meestal een geschenk. Geheel in stijl kan je dan ook kiezen voor een cadeaustrik. Je krijgt bij Kidskart standaard 2 jaar garantie. Dat is onze Kidskart service, wat wij overigens heel normaal vinden.

Mocht je nog vragen hebben over onze elektrische Bugatti speelgoedauto of andere modellen? Neem gerust contact met ons op. Ook over de status van de levering kan je ons contacteren. En vergeet daarbij niet: indien je voor 15.00 uur besteld, wordt de kinderauto met cadeaustrik de volgende werkdag afgeleverd.