Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Lamborghini Kinderauto

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Lamborghini kinderauto kopen

Voor een Lamborghini kinderauto kopen kan je terecht bij Kidskart. Wij hebben een grote verzameling van de favoriete elektrische kinderauto Lamborghini. Een keuze waar je zeker niet snel spijt van krijgt. Het is natuurlijk waanzinnig leuk om jouw zoontje of dochtertje in een stoere kinderauto Lamborghini Urus of Huracan te zien rijden. Stiekem ben je als ouder gewoon jaloers. Had je zelf ook niet in jouw kinderjaren in zo’n luxe Lamborghini kinderauto willen rondtoeren?

Toont alle 4 resultaten

Geliefde Lamborghini voor jong en oud. Sinds de oprichting in 1963 is Automobili Ferruccio Lamborghini een van ‘s werelds meest geliefde automerken. Vanaf hun eerste legendarische voertuig, de Miura sportcoupé, die in 1966 tot wereldfaam werd uitgebracht, behoren Lamborghini’s tot de meest begeerde auto’s op de planeet.

Lamborghini posters hebben de muren van miljoenen slaapkamers bedekt, en de iconische vormen van hun klassieke modellen, waaronder de Urus, de Murcielago en de Aventador, zijn designklassiekers geworden.

Nu hoef je, dankzij elektrische auto’s voor kinderen, niet langer multimiljonair te zijn om je kinderen te laten genieten van het gevoel van cruisen in hun eigen Lambo kinderauto. Bij Kidskart.nl kan je de fantastische elektrisch modellen online bestellen. Favoriet zijn de Huracan, Aventador en Urus kinderauto.

Lamborghini Urus kinderauto

Dit exclusieve model van een elektrische auto voor kinderen is officieel gelicentieerd door het merk Lamborghini en heeft alle emblemen van hetzelfde merk. De Lamborghini Urus kinderauto heeft een ongewoon ontwerp en is verkrijgbaar in rood en wit. Urus kinderauto is perfect voor kinderen tot 5 jaar en heeft een veiligheidsgordel en ouderlijke afstandsbediening.

Bovendien heeft de kinderauto Lamborghini Urus ook alle certificaten die de Europese regelgeving voor speelgoed voorschrijft. Deze uitstekende elektrische kinderauto voor jongens en meisjes biedt de beste extra’s. Zoals LED verlichting, multifunctioneel stuurwiel, echte deuren, slow start en vering op alle wielen voor schokdemping en. Het is een mooi model van auto’s voor kinderen.

Wil je net zo snel de bestelling hebben als de Lamborghini Urus kinderauto rijdt? Bestel dan voor 15.00 uur, zodat je de Lambo kinderauto de volgende werkdag al in huis hebt. Wie zal el blijer zijn; je kind of jij als ouder?

Lamborghini Huracan kinderauto

Je kind zal het coolste kind van de buurt zijn met de nieuwe gelicenseerde Lamborghini Huracan kinderauto. Laat je kind het buitenleven verkennen met deze leuke en exotische Lamborghini Huracan 12v speelgoedauto. Uitgerust met aangepaste zwarte wielen net als de echte Huracan en authentieke badges, is het de ultieme 1-persoons speelgoedauto die een glimlach op het gezicht van je kinderen tovert telkens als ze ermee rijden.

De Lamborghini Huracan kinderauto wordt geleverd met een oplaadbare 12v batterij die topsnelheden tot 4,5 km/u kan bereiken. De kinder auto bevat gelijkaardige kenmerken als de echte Lamborghini Huracan, waaronder superieure lederen zetels, robuuste carrosserie kid, aangepaste zwarte wielen, opgewaardeerde wielen voor extra schokabsorptie, en een leuk geluidssysteem dat je kinderen in verwondering achterlaat. Verkrijgbaar in de kleuren rood, wit, blauw en zwart.

Als ouders weten we dat je kinderen dol zijn op auto’s. Deze speelgoedauto is het perfecte geschenk voor je kind voor elke gelegenheid. Een echte rijervaring op de oprit die je kinderen zal doen uitkijken naar elk buitenspel. Met alle kwaliteitskenmerken voor een rit die ze zich een leven lang herinneren!

Kinderauto Lamborghini Aventador

Dit sportieve nummer is een echte showstopper en zal als cadeau in de smaak vallen. Zie de productfoto’s, die de kinderauto Lamborghini Aventador gedetailleerder tonen dan beschreven. De auto is officieel gelicentieerd en heeft volledige Lamborghini branding, inclusief het stuur en badges voor en achter. Net als het echte werk.

De Lamborghini Aventador elektrische kinderauto rijdt 45 minuten tot een uur op een 8 uur durende lading, realistische werkverlichting in LED stijl, werkende ‘vleugeldeuren’, slow start met een drukknop, twee zitplaatsen, en een veiligheidsgordel. De Lamborghini kinderauto 2 personen is een plaatje om te zien. Gezellig met elkaar de buurt onveilig maken.

Mocht het te bont worden, dan kunnen de ouders via de afstandsbediening de controle overnemen wanneer dat nodig is. De elektrische kinderauto 2 persoons heeft drie instelsnelheden tussen de 3 en 6 km per uur. Zorg er als ouder altijd voor dat je kind onder toezicht staat wanneer ze met hun kinderauto Lamborghini Aventador de blits stelen in de buurt. Wil je meer weten over de veiligheid van een elektrische kinder auto? Dan kan je daarvoor altijd contact met ons opnemen.

Elektrische auto kind met cadeaustrik en kenteken

Bij Kidskart vind je niet alleen de beste elektrische auto kind, wij verlenen ook een hoge service. Zodra je een kinderauto accu in de online winkel aanschaft, kan je ook nog kiezen of je er een cadeaustrik omheen wilt. En dat is nog niet alles, net als bij de echte Lamborghini-dealer mogelijk is, ontvang je bij ons een gratis kenteken op naam.

Kidskart.nl is de specialist in elektrische kinderauto’s, welke geschikt zijn voor kinderen vanaf 2 à 3 jaar. Standaard krijg je twee jaar garantie op onze producten. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over de waanzinnige elektrische kinderauto 2 persoon of 1 persoon? Neem dan gerust contact met ons op.