Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Elektrische Kinderauto

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Elektrische kinderauto kopen

Een elektrische kinderauto kopen is veilig en fantastische speelgoed auto voor kinderen. Zittend in jouw eigen auto, je handen ontspannen aan het stuur, de bries die door je haren waait. Dit is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor de kleintjes.

Als je overweegt jouw kind te verrassen met een eigen voertuig, hoef je niet te wachten tot het meerderjarig is. Een elektrische kinderauto biedt kinderen namelijk de mogelijkheid om op jonge leeftijd hun rijvaardigheid uit te proberen. En korte uitstapjes te maken op trottoirs, op straat of op eigen terrein te spelen.

Resultaat 1–48 van de 68 resultaten wordt getoond

Elektrische auto kind

Een elektrische auto kind is een uitkomst. Want strakke auto’s laten niet alleen de harten van kleine jongens sneller kloppen, ook meisjes zijn steeds meer autofan. Het zal echter nog vele jaren duren voordat de volgende generatie zelf het stuur mag overnemen. De speciale elektrische auto kind is afgestemd op de behoeften van de jongsten. Zelfs kleuters kunnen in een strakke Porsche, Ferrari of Mercedes kinderauto over de weg zoeven.

Voor kleine ontdekkingsreizigers die liever over heuvel en dal rijden, is er de elektrisch auto kind als terreinwagen. Maar welke elektrische kinderauto moet je als ouder kopen en hoe zit het met de veiligheid? We lichten dat wat verder toe.

Kleine elektrische auto kind: rijd als de grote

Een kleine elektrische auto kind is als de auto van papa of mama, alleen in miniformaat. Het aanbod is bijna congruent met de conventionele automarkt. Als papa een strakke coupé koopt, kan hij ook dezelfde auto kopen als een kleine elektrische auto voor junior. Een elektrische kinderauto laat niets te wensen over. Van kleine auto’s tot terreinwagens tot raceauto’s. Zelfs de technologie is realistisch. Bij veel elektrische kinderauto’s is het dashboard verlicht en heeft het zelfs een ingebouwde mp3-speler.

Elektrische kinderauto’s doen qua uitrusting op geen enkele manier onder voor modellen voor volwassenen. De elektrische voertuigen hebben één of soms twee elektrisch bediende motoren, één pedaal om te accelereren en één om te remmen. Kinderen kunnen toeteren, knipperen met de lichten en de richtingaanwijzer aanzetten.

Techniek kinder auto

Zelfs de techniek van een kinder auto is realistisch. Veel electrische kinderauto’s hebben een verlicht dashboard en zelfs een geïntegreerde mp3-speler Een elektrische kinder auto is speelgoed met toegevoegde waarde. De kleintjes leren namelijk tegelijkertijd ook belangrijke verkeersregels. Ouders die op veilig willen spelen, kunnen een elektrische kinderauto met afstandsbediening kopen. Om vervolgens het voertuig op elk moment te besturen of te stoppen. De meeste kinder auto’s bieden plaats aan één persoon, maar er zijn modellen die tevens een vriend, broer of zus kunnen vervoeren.

Tip: Om te zorgen voor optimaal rijplezier, ongeacht het weer, kies je een electrische kinderauto met zachte rubberen banden die zowel buiten als binnen kan worden gebruikt.

Verschillende modellen kinderauto elektrisch

Typisch voor een kinderauto elektrisch is de gedetailleerde replica van een echt voertuig. Er is nauwelijks een automerk dat niet in de miniversie verkrijgbaar is. Bij het kiezen van het juiste model moet je als ouder met een paar dingen rekening houden om onbeperkt rijplezier te garanderen. En bovendien dat de miniatuur auto ook bij het kind past.

1 persoons kinderauto elektrisch

De meest voorkomende modellen zijn verkrijgbaar als 1 persoons kinderauto elektrisch. Ouders en kinderen hebben de keuze tussen stijlvolle limousines, stevige kleine auto’s of strakke sportauto’s. Off-road voertuigen en quads worden ook aangeboden. Als jouw kind van oldtimers houdt, zijn er in dit gebied ook elektrische auto’s voor kinderen. 1 persoons kinderauto is ideaal voor kids die alleen reizen in hun elektrische kinderauto.

Elektrische kinderauto 2 persoons

Met een tweeling, broers en zussen van bijna dezelfde leeftijd, vragen sommige ouders zich af of één elektrisch voertuig voldoende is. Sommige minivoertuigen bieden plaats aan twee inzittenden. Een elektrische kinderauto 2 persoons is ook interessant als het kind regelmatig zijn speelkameraadjes mee wil nemen in de speelgoed auto.

Kinderauto met afstandsbediening

Natuurlijk willen ouders de controle over kleine kinderen niet opgeven. Om deze reden bieden veel fabrikanten een kinderauto met afstandsbediening aan. Op deze manier kan de speelgoed auto worden bestuurd en geremd. Bij sommige modellen is dit zelfs mogelijk vanaf de smartphone. Elektrische kinderauto met afstandsbediening is zeer veilig.

Gebruiksplaats kinderauto accu

Een kinderauto accu kan vaak zowel binnen als buiten worden gebruikt. Indien jouw kind voornamelijk buiten op het asfalt of op het gras rijdt, zijn alle kinderauto modellen geschikt. Als er daarentegen op onbegaanbaar terrein wordt gereden, is een SUV Range Rover kinderauto of een stoere elektrische kinderauto Jeep de betere keuze.

Veiligheid elektrische auto voor kinderen

De meeste fabrikanten van elektrische auto voor kinderen adviseren een minimum leeftijd van 3 jaar. Als ouder weet je het beste wanneer de motoriek van jouw kindje voldoende is ontwikkeld om het speelgoed op de juiste manier te gebruiken. Veiligheid staat immers voorop.

De meeste fabrikanten stellen dat de gemiddelde lichaamsgewichtbelasting niet hoger mag zijn dan 30 tot 40 kilogram. Elektrische auto voor kinderen hebben een veiligheidsgordel. Meestal zitten de kleintjes in het midden en ligt het zwaartepunt van de voertuigen zo laag dat kantelen wordt voorkomen. Sommige modellen hebben ook hogere deuren.

Aangezien de maximumsnelheid niet hoger is dan 8 km/u, kan je als ouder comfortabel naast het voertuig lopen. De elektrische kinderauto met afstandsbediening geeft je extra zekerheid. Als je wilt, kan je ook nog nadenken over een helm dat jouw kindje draagt.

Elektrische kinderauto winkel

Kidskart is dé elektrische kinderauto winkel. Bij ons kan je kiezen uit een groot assortiment kinderauto accu. Van een Mercedes Kinderauto tot een Lamborghini kinderauto. Als ook een Audi kinderauto tot fel gekleurde kinderauto roze. Qua ontwerp is bijna alles mogelijk, kijk daarom eens rond in het assortiment van onze elektrische kinderauto winkel. ]

De standaard uitrusting van een elektrische kinderauto is: veiligheidsgordel, gaspedaal, rem, toeter, muziek knopjes, knipperende lichten, voor- en achter verlichting, startgeluid, twee achteruitkijkspiegels, LED verlichting en banden. Iedere kinder auto is weer anders, bekijk daarom goed de specificaties.

Er zijn vaak geluidseffecten zoals het geluid van het starten van de motor. Met hoogwaardig uitgeruste elektrische auto voor kinderen kunnen de deuren, kofferbak en motorkap worden geopend. De banden zijn gemaakt van hard plastic of zacht rubber. Rubberbanden hechten beter aan de grond en beschermen tegelijkertijd de vloeren binnenshuis. Mocht je nog vragen hebben dan kan je Kidskart natuurlijk altijd contacteren.

Kidskart service

Bij Kidskart bieden wij naast de hoge kwaliteit kinderauto’s ook een hoge service aan. Zodra jij jouw droom kinder auto hebt gevonden, kan je bij Kidskart er ook nog voor kiezen om deze te laten leveren met een grote cadeaustrik. Bovendien komt het kenteken op naam van het kind te staan. Het enige wat je hoeft door te geven is de naam. Een gepersonaliseerd cadeau is een geweldige verrassing waar ieder kind blij van wordt. Je ziet de trotsheid en blijheid in zijn of haar ogen schitteren!

Je ontvangt bij Kidskart standaard 2 jaar garantie op al onze kinderproducten. Dat is nog niet alles, ook zijn wij namelijk vliegensvlug, zoals een elektrische kinderauto ook is. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur je bestelling in onze online shop plaats, wordt de elektrische kinderauto dezelfde dag nog verzonden. Kan je niet wachten? Dan heb je ook de mogelijkheid om de producten bij ons op te halen. Wil je meer weten over onze elektrische kindervoertuigen? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op.