Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

BMW kinderauto

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

BMW kinderauto kopen

Een BMW kinderauto kopen kent vele voordelen en is ook ontzettend leuk om te doen. Naast dat de BMW elektrische kinderauto modellen geweldig zijn, dragen ze ook bij aan een goed leerproces voor je kind. Daarom zijn de BMW kinderauto modellen fenomenaal! Ontdek de kenmerken en waarom een kinderauto met accu een innovatief en zeer educatief speelgoed is voor jouw kinderen.

Deze elektrische kinderauto’s zijn state-of-the-art, werken op een 6V, 12V of 24V batterij en dragen een officiële BMW-licentie. Ze hebben sensationele functies en bieden vele extra’s. Jongens en meisjes zijn onder de indruk om hun eigen kinder auto accu te ontdekken en het meest verrassende is dat de auto net als hun mama of papa is. Alleen dan in een mini-versie. Je kan de veilige BMW kinderauto kopen in de online shop van Kidskart.

Ontdek de exclusieve kinderauto BMW

Als je een echte BMW-auto hebt, kun je jouw kleintje daar nu een replica van geven, maar dan aangepast in grootte en gewicht. De kinderauto BMW heeft muziek, verlichting, zeer resistente wielen, MP3-speler, USB / SD-sleutels, versnellingspook, verschillende versnellingen en nog veel meer. Kortom, deze kinderauto BMW heeft alles wat nodig is om de rijervaring voor kinderen meer echt te maken. Het is dan ook een zeer compleet en spectaculair speelgoed!

Waarom elektrische kinderauto BMW kopen?

Er zijn meerdere goede redenen waarom je een elektrische kinderauto BMW kopen wilt. Jongens en meisjes houden ervan om volwassenen te imiteren. Ouders zijn hun referentie, waardoor ze denken dat ze wijs en ouder zijn. Hoe vaak zie je jouw dochter of zoon in jouw BMW-auto meerijden middels een denkbeeldig stuur? Vanaf nu kunnen ze met hun eigen elektrische kinderauto BMW zelf het stuur bedienen.

De mini-BMW is een elektrische auto met vier rubberen wielen, welke aangepast is aan de lengte, gewicht en energieniveau van kinderen. Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zodat kinderen uitbundig kunnen spelen en hun creativiteit kwijt kunnen.

Uren speel- en leerplezier met accu autos

Accu autos bieden bovendien uren speelplezier, maar ook leerplezier. Met een BMW kinderauto leren kinderen al spelende wijs diverse basisvaardigheden. Denk hierbij aan coördinatie, evenwicht en creatief denken. Het is ook speelgoed dat nieuwe vrienden naar het park trekt, waar ze kunnen socializen en hun vermogen om met andere kinderen om te gaan verbeteren.

Een mini-BMW versie is een zeer in het oog springend speelgoed omdat het geluiden, lichten en vier rubberen wielen heeft. Ook de deuren kunnen open en dicht. De accu autos zijn voorzien van een versnellingspookje en nog veel meer fancy opties. Het heeft alles voor jouw kinderen om te genieten van een meeslepende first-person speelervaring.

Auto’s voor kinderen zijn veilig

Auto’s voor kinderen worden steeds populairder omdat ze erg origineel, anders en interactief zijn. Ze kunnen rijden op vlakke en semi-vlakke oppervlakken zoals gras, grind, zand en asfalt, zodat kinderen bijna overal kunnen touren. Bovendien zijn auto’s voor kinderen ook erg veilig, omdat ze een veiligheidsgordel hebben en een bedieningselement voor ouders. De kinder accu auto afstandsbediening biedt ouders de mogelijkheid om route te corrigeren en met de BMW kinderauto te rijden als de kleine moe wordt. Elektrische auto’s voor kinderen zijn het droomcadeau van elk jongen en meisje.

Beste elektrische BMW speelgoedauto

In de online winkel van Kidskart koop je de leukste en beste elektrische BMW speelgoedauto. Geschikt voor zowel jongens en meisjes. De BMW-geïnspireerde modellen zijn elegant, sportief en zeer resistent. BMW kinderauto voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen. Omdat ze een veiligheidsgordel hebben, een afstandsbediening voor ouders middels Bluetooth en bovendien voorzien zijn van de nodige Europese veiligheidscertificaten. Ontdek de meest geschikte kinderauto met accu voor jouw zoon of dochter. We lichten enkele populaire van BMW’s elektrische auto’s voor kinderen toe.

BMW X6 kinderauto

Elektrische kinderauto voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Dat is de BMW X6 kinderauto 12V model. Deze BMW kinderauto heeft een officiële BMW-licentie en werkt met een 12V accu en heeft twee krachtige motoren van elk 30 watt. Zowel jongens als meisjes zijn dol op dit model kinder auto. Zeer veilig dankzij de elektrische kinderauto met afstandsbediening en veiligheidsgordels. De rubberen wielen zorgen voor extra stabiliteit.

De BMW X6 kinderauto heeft ook vele extra functies die de kleintjes zullen verrassen. Zoals echte deuren, gecapitonneerde lederen stoel, EVA-rubberen wielen voor betere tractie en vering op de wielen met schokdempers. Als ook een gaspedaal, MP3-speler met SD-kaartlezer, USB-sleutel, muziek en mooie led-verlichting. De kinderauto BMW X6 heeft twee selecteerbare snelheden van 3 tot 6 km/u. Bovendien heeft de elektrische kinderauto 2 persoons een maximaal laadvermogen van 40 kg.

BMW 6GT kinderauto

De BMW 6GT kinderauto is geschikt voor kinderen tot 5 à 6 jaar. het 12V model heeft een officiële BMW-licentie en is met afstandsbediening voor ouders beschikbaar in onze online winkel.  De BMW 6GT kinderauto heeft twee krachtige motoren van elk 25 watt. Voorzien van vele extra functies, zoals echte deuren die open en dicht kunnen, duurzame LED verlichting in de koplamp en achterlicht.

Deze BMW kinderauto kan vooruit en achteruit rijden, is voorzien van schokabsorberende vering, stuur- en claxongeluiden, MP3-speler, USB/SD toets, luidsprekers en volumeregeling. Deze fabuleuze kinder auto kan tot 30 kg lading dragen en bereikt een topsnelheid van 6 km/u.

BMW I8 kinderauto

De elegante BMW I8 kinderauto is geschikt voor de leeftijd van 3 tot 5 jaar. Het model BMW I8 Coupé heeft een 12V-batterij en twee 45W-motoren. Deze kinderauto BMW heeft een 3-punt veiligheidsgordel en een kinderslot. Bovendien kunnen de ouders middels de afstandsbediening de besturing overnemen en de kinder auto stoppen.

Deze indrukwekkende elektrische kinder auto is een zeer aantrekkelijk model, waar de kleintjes dol op zijn. Prachtig ontwerp en vele extra’s. Zoals echte kofferbak geluiden, kunstleren stoel, rubberen wielen, retro verlicht dashboard en prachtige LED-verlichting. De maximale snelheid is 5 km/u en heeft een draag capaciteit van 30 kg.

Kinderauto kopen bij Kidskart

Een kinderauto kopen doe je bij Kidskart. Wij hebben een breed assortiment elektrische kinderauto’s van aanstaande merken. Zoals de BMW kinderauto, maar ook de Mercedes, Range Rover en Audi kinderauto. Op onze kinderproducten ontvang je standaard 2 jaar garantie. Bovendien kunnen de auto’s op accu geleverd worden met een feestelijke cadeau strik en kenteken op naam van jouw kind.

De elektrische auto’s voor kinderen zijn buitengewoon en kids zijn er dol op. Je kinderen kunnen nu in dezelfde auto rijden als mama of papa. En zij zullen veel plezier beleven aan het creëren en bedenken van nieuwe leuke speelscenario’s. Je kunt de beste accu-auto’s voor kinderen kopen in onze online winkel. Het is indrukwekkend speelgoed. Je kinderen zullen een rage zijn in het park, bij hun vrienden en waar ze ook heen gaan met hun kostbare kinderauto!