Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Bentley kinderauto

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Bentley kinderauto kopen

Bentley kinderauto’s zijn de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle manier om hun kinderen te vermaken. Bij Kidskart.nl hebben we een uitgebreide collectie van deze elektrische kinderauto’s, die zijn ontworpen om te lijken op de echte Bentley-modellen. Onze Bentley kinderauto’s zijn niet alleen stijlvol, maar ook veilig en betrouwbaar. Ze zijn voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen zoals een veiligheidsgordel, een afstandsbediening voor ouderlijk toezicht en een noodstopknop.

 

Toont alle 3 resultaten

Ontdek de stijlvolle wereld van Bentley kinderauto’s

Bentley kinderauto’s zijn de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvolle en unieke manier om hun kinderen te vermaken. Deze elektrische kinderauto’s zijn ontworpen om te lijken op de echte Bentley-modellen en zijn voorzien van verschillende realistische functies.

Bij Kidskart.nl hebben we een uitgebreide collectie Bentley kinderauto’s, waaronder de populaire Bentley Continental kinderauto, de stoere Bentley Bentayga kinderauto en de roze Bentley kinderauto. Elk model heeft zijn eigen kenmerken en unieke stijl, zodat er voor elke smaak wel iets te vinden is.

Bentley Continental kinderauto: stijlvol en sportief

De Bentley Continental kinderauto is een populaire keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvolle en sportieve elektrische kinderauto. Dit model is geïnspireerd op de echte Bentley Continental GT en heeft een strak design en een luxe uitstraling. De elektrische kinderauto is voorzien van realistische functies zoals werkende koplampen, een MP3-speler en een afstandsbediening voor ouderlijk toezicht.

Bentley Bentayga kinderauto: stoer en veilig

De Bentley Bentayga kinderauto is een stoere en veilige keuze voor ouders die hun kinderen op een avontuurlijke manier willen laten rijden. Dit model is geïnspireerd op de echte Bentley Bentayga en heeft een robuust design en sterke wielen voor off-road rijden. De elektrische kinderauto is voorzien van een veiligheidsgordel, een afstandsbediening voor ouderlijk toezicht en een noodstopknop.

Roze Bentley kinderauto: speciaal voor meisjes

De roze Bentley kinderauto is een speciale keuze voor meisjes die van roze en glamour houden. Dit model heeft een unieke roze kleur en is versierd met diamanten en bloemen. De elektrische kinderauto heeft realistische functies zoals werkende koplampen, een MP3-speler en een afstandsbediening voor ouderlijk toezicht.

Elektro kinderauto Bentley Continental cabrio: rijden in stijl

De Elektro kinderauto Bentley Continental cabrio is een perfecte keuze voor kinderen die van openlucht rijden houden. Dit model is geïnspireerd op de echte Bentley Continental cabrio en heeft een stijlvol en sportief design. De elektrische kinderauto is voorzien van realistische functies zoals werkende koplampen, een MP3-speler en een afstandsbediening voor ouderlijk toezicht.

Bestel vandaag nog uw Bentley kinderauto bij Kidskart.nl

Bij Kidskart.nl vindt u de beste Bentley kinderauto’s tegen betaalbare prijzen.

Andere automerken bij Kidskart.nl

Audi Lamborghini Range Rover
BMW  Land Rover  Volkswagen 
Bugatti Maserati Volvo
Jaguar McLaren
Ford Mercedes