Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Elektrische kinderauto 2 persoons

toon de blokken hulp

Wat wilt u uitgeven?

Welkom bij Kidskart.nl

Wij zijn het adres voor Elektrische Kindervoertuigen in allerlei soorten en maten. Kijk eens rond op onze website. Mocht u advies nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice op info@kidskart.nl

Elektrische kinderauto 2 persoons kopen

Een van de ervaringen die alle kinderen in hun kindertijd zouden moeten hebben is rijden in één van onze elektrische kinderauto 2 persoon. Dit speelgoed van de nieuwste generatie is uitzonderlijk. De elektrische auto kind 2 persoons biedt veel extra’s, is zeer ruim, heeft stevige en superbestendige banden. Het zijn comfortabele kinderauto’s met talloze details en leuke functies. En ze zijn ideaal voor jong en oud. We geven je drie 3 redenen waarom je een elektrische kinderauto 2 persoon kopen moet.

Stel je voor dat jouw kleintjes in hun favoriete park in een geweldige elektrische kinderauto rijden. Omringd door hun vriendjes die voor hun spectaculaire voertuig staan te wachten. Je kan nu voor je kinderen hun droomcadeau kopen bij Kidskart. In onze online shop kan je de beste elektrische auto kind kopen, zodat je kinderen samen kunnen spelen en hun omgeving kunnen ontdekken.

 

Toont alle 3 resultaten

Waarom een elektrische kinderauto kopen met twee zitplaatsen?

Je vraagt je zeker af waarom je een elektrische kinderauto met twee zitplaatsen zou kopen. Naast dat een kinderauto elektrisch gewoon ontzettend cool en veilig is, geven we je drie grote voordelen van een 2 persoons kinderauto. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met Kidskart.

 

# 1 – Groter vermogen kinderauto accu met 2 zitplaatsen

Een kinderauto accu met 2 zitplaatsen is groter van model en heeft een hoog vermogen. Meestal heeft de 2 persoon kinderauto 24V accu en biedt meer ruimte dan een eenpersoons kinderauto. Daardoor passen er gemakkelijk twee kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar in deze speelgoed auto. Een elektrische kinderauto is zo leuk, dat kinderen er mee blijven spelen, ook als ze ouder zijn dan 6 jaar. Door de extra ruimte die een kinderauto accu met dubbel zitje biedt, kan een iets ouder kind ook nog met deze coole speelgoed auto spelen.

 

#2 – Vele extra’s bij 2 persoons kinderauto

De 2 persoons kinderauto heeft allerlei extra’s in alle modellen. De meeste uitvoeringen zijn voorzien van volledige rubberen banden met anti-lek technologie en geveerde wielen. De zitjes zijn voorzien van leer en zijn bovendien extra gewatteerd. Dit alles om het rijden in een elektrische kinderauto 2 persoons zo comfortabel mogelijk te maken. Bovendien zijn deze accu-aangedreven kinderauto’s gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en hebben ze waanzinnige functies. Zoals koplampen, versnellingspook, dashboard met achtergrondverlichting, muziek, MP3 speler en USB-aansluiting, claxon en nog veel meer. Bovendien kan jouw kind, dankzij de twee zitplekken, deze geweldige speelervaring delen met zijn/haar kleine broertje en met hun vriendjes. Met elkaar spelen is veel spannender.

 

#3- Plezier en veiligheid gegarandeerd

Deze 2 persoons elektrische auto is geweldig voor de allerkleinsten, maar ook voor de volwassenen. Plezier is absoluut gegarandeerd voor jong en oud met deze elektrische kinderauto 2 persoons voor jongens en meisjes. De 2-persoons auto’s voor kinderen zijn geweldig, groot, stevig en super origineel! Ze hebben een radiografische bediening voor de ouders, zodat zij de auto op ieder moment kunnen bedienen voor het plezier of voor meer veiligheid voor het kind. Tevens hebben alle 2 persoons kinderauto uitvoeringen een veiligheidsgordel. De maximum snelheid is niet hoger dan 8 km/u, zodat je als ouder gemakkelijk (en veilig) naast de kinderauto kan meelopen.

 

Uitgelichte modellen 2 persoons kinderauto elektrisch

De voordelen van een 2 persoons kinderauto elektrisch zijn groot en je wilt ook zeker een kinderauto kopen. Maar welk model kies je? Er is bij Kidskart.nl veel keuze. Om je een klein beetje op weg te helpen hebben we drie exclusieve 2 persoons kinderauto’s uitgelicht. Natuurlijk kan je ook altijd contact met ons op nemen, zodat wij je nog extra advies kunnen geven. Vaak is het ook een persoonlijke keuze. Papa rijdt in een Audi, dan moet zoonlief ook een Audi kinderauto hebben. Heeft mama een Duitse Mercedes? Dan mag een Mercedes kinderauto roze niet ontbreken binnen de familie. Ontdek onze top-modellen.

 

#1 Elektrische kinderauto 2 persoons Audi Q5

De elektrische kinderauto 2 persoons Audi Q5 heeft een accu van 24V en is geschikt voor twee jonge kinderen of één ouder kind tot 9 jaar. Deze kinder auto is officieel gelicentieerd door het merk Audi en bevat ook alle emblemen. Het is een grote en stevige kinder auto met stevige rubberen banden, lederen en gewatteerde zitplaatsen en bevat vele functies. Zoals voor geïnstalleerde muziek, echte opstartgeluiden, schok dempende 4-wielvering. De kinderauto 2 persoon Audi heeft ook twee echte deuren, versnellingspook en een verlicht display op het dashboard met een oplaadindicator. Dit is één van de meest stijlvolle en ruime 24v elektrische auto’s voor kinderen.

 

#2 Elektrische kinderauto 2 persoon Range Rover Evoque

Dit exclusief model voor twee jonge kinderen tot 5 jaar biedt geweldige prestaties. De elektrische kinderauto 2 persoon Range Rover Evoque heeft een dubbele 12 volt 35 watt motoren op beide achterwielen. Deze kinderauto rijdt zowel voor- als achteruit en heeft een soft start. Dit betekent dat het wegrijden ‘smooth less’ verloopt, zonder schokken. Het is een 2 persoons elektrische kinderauto met leder beklede stoelen, EVA rubberen banden met 4-wielvering en led-verlichting. Met de contactsleutel start je de motor die een start motor geluid heeft bij het opsturen. Uiteraard ontbreekt een muziek module met MP3- en USB-aansluiting voor eigen muziek niet. De snelheid van deze Range Rover Evoque kinderauto is verstelbaar tot maximaal 5 km/u. Een afstandsbediening voor ouders is ook aanwezig, evenals een kinderveiligheidsslot, veiligheidsgordels en een noodrem.

 

#3 Elektrische auto kind 2 persoons Mercedes

Mercedes heeft diverse modellen waar twee kinderen veel plezier mee kunnen hebben. De elektrische auto kind 2 persoons Mercedes is er bijvoorbeeld in de AMG uitvoering. Dankzij de 4 krachtige 24 volt motoren komt deze robuuste G-klasse nooit vast te staan. De maximale snelheid die deze kinderauto elektrisch haalt is maar liefst 8 km/u. Ook deze elektrische speelgoed auto 2 persoons is geproduceerd onder de licentie van Mercedes-Benz. De tweezitter heeft echte deuren, rubberen banden, lederen zitjes, geveerde wielen, led-verlichting en een soft start systeem. En nog veel meer verrassingen. Het is een zeer complete, grote en robuuste kinderauto accu. De elektrische auto kind 2 persoons Mercedes AMG is een zeer populair model dat grote pretmomenten belooft voor de kleintjes. Het is een complete en buitengewone mooie elektrische auto voor kinderen.

 

Elektrische speelgoed auto 2 persoons kopen

In de online winkel van Kidskart kan je de beste en mooiste elektrische speelgoed auto 2 persoons kopen. Waarmee jouw kinderen een geweldige tijd beleven. Beter gezegd, een onvergetelijke tijd beleven. Rijdend op allerlei soorten terrein en luisterend naar hun favoriete muziek. Het is een ongelooflijk cadeau dat je niet onverschillig laat. De kleintjes vinden het heerlijk om in hun eigen tweezits kinderauto op pad te gaan en deze ervaring te delen met al hun vriendjes.

Mocht je vragen hebben over de diverse modellen auto’s voor kinderen? Of een vraag over de levering? Neem gewoon even contact met ons op. Wij zijn er om je te voorzien van de juiste informatie. Dit alles hoort bij onze Kidskart service!