Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Hoe duur is een elektrische auto voor kinderen?

 

Hoe duur is een elektrische kinderauto?

Een elektrische auto voor kinderen komen voor in verschillende soorten, kleuren en maten. Dit geldt ook voor de prijs van een elektrische kinderauto. Als u wilt weten hoe duur een elektrische auto voor kinderen kan zijn kunnen wij bij Kidskart.nl u daarbij helpen.

Er zijn veel factoren die de prijs van een elektrische kinderauto bepalen. De model, functies en hoeveel personen er in de auto passen zijn de belangrijkste factoren als het gaat om prijs. Wij hopen dat wij u met deze informatie u helpen, zodat u weet hoe duur een elektrische auto voor kinderen is en waarom zij die prijs hebben.

Prijsbepaling van elektrische kinderauto’s

Bij Kidskart.nl hebben wij verschillende soorten merken elektrische kinderauto’s beschikbaar. Ook hebben wij elektrische kinderauto’s beschikbaar met 2 zit plekken. Voordat de prijs van een elektrische kinderauto wordt bepaald zal er worden gekeken naar de 3 punten die wij hieronder voor u op een rijtje bespreken.

Zit plekken

Bij Kidskart.nl hebben wij elektrische kinderauto’s beschikbaar voor 1 of 2 kinderen. De elektrische kinderauto’s voor 2 kinderen zijn breder dan een elektrische kinderauto voor 1 kind. Doordat de elektrische kinderauto breder is, wordt er meer materiaal gebruikt waardoor de prijs hoger is. 

De startprijs van een elektrische auto voor 1 kind is €209 en de startprijs van een elektrische auto voor 2  kinderen is €299.

 

Merken

Ook hebben wij verschillende merken kinderauto’s beschikbaar in onze assortiment. Op dit moment telt ons assortiment 10 verschillende merken auto’s. Van Audi en Mercedes tot Lamborghini en Bentley. De verschil in merken en modellen zorgt voor een verschil in prijs. Een populair merk of model heeft een hoger prijs dan een minder populair merk of model. 

Functies

De elektrische kinderauto’s komen ook met verschillende functies. De functies die bedoeld worden zijn; led verlichting, dashboard verlichting, gordel, de stof waarvan de zitjes zijn gemaakt, deuren, muziek, USB-, MP3- en mini SD ingang. Sommige auto’s beschikken ook over afstandsbedieningen en een kofferbak!

De elektrische kinderauto met meer functies zal meer kosten dan de elektrische kinderauto met minder functies.

De prijs van een elektrische auto voor kinderen zijn bij Kidskart.nl tussen de €209 en €500.

Hoe duur is een elektrische auto voor kinderen?

Recente berichten