Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Welke loopauto voor buiten?

 

Welke loopauto’s zijn geschikt voor buiten?

Er zijn veel verschillende soorten loopauto’s beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Welke loopauto voor buiten? Dit is goed om te weten door de hoeveelheid opties er beschikbaar zijn op het internet. Bij Kidskart.nl zullen wij u helpen met welke loopauto geschikt is voor u.

Loopauto’s zijn er in meerdere vormen te vinden. Ook hebben ze allemaal verschillende specificaties wat ieder loopauto uniek maakt. Door te weten welke specificaties een loopauto heeft, kunt u weten welke geschikt is voor buiten.

Loopauto met of zonder duwstang

Er zijn twee verschillende soorten loopauto’s, een met een duwstang en een zonder duwstang. Het verschil komt door de leeftijd van de kind die er gebruik van maakt. Ook kunt u kiezen welke loopauto voor buiten geschikt is voor u.

Loopauto met duwstang

Een loopauto met een duwstang is voornamelijk voor jonge kinderen van nog geen 1 jaar oud, maar wel zelfstanding kunnen staan. De kinderen kunnen zelf nog niet goed vooruit komen zonder een duwtje van de ouders. Wel komen de voeten van de kinderen tot op de grond wanneer zij op de loopauto zitten.

Doordat de kinderen nog geen zijwaartse beweging kunnen maken rijden ze recht vooruit. Het stuur wordt geblokkeerd door twee beugels, dit zorgt ervoor dat uw kind niet kan sturen tijdens het duwen. Twee uitschuifbare voetensteuntjes zorgen ervoor dat de voeten van uw kind de grond niet raken. Ook is er een rugleuning waar uw kind tegen aan kan leunen.

Wanneer de beugels verwijderd worden kan uw kind gebruik maken van het stuur en hebben ze controle over waar de loopauto naartoe gaat. De voetensteuntjes kunnen naar binnen geschoven worden en de rugleuning en duwstang kunnen verwijderd word worden. Uw kind kan nu zelfstandig de loopauto besturen.

Loopauto zonder duwstang

Een loopauto zonder duwstang is voor kinderen die volledig zelfstandig de loopauto kunnen gebruiken. Ze kunnen zelf vooruit komen zonder problemen en kunnen zijwaartse bewegingen maken. Rechts en links sturen is voor het kind ook geen probleem.

De kinderen die gebruik maken van een loopauto zonder duwstang zijn ouder van leeftijd. De uiterste leeftijd van kinderen  die een loopauto gebruiken is 3 jaar en 4 jaar oud.

 

Welke loopauto voor buiten?

Alle loopauto’s zijn geschikt voor buiten, allen kan het per ouder verschillen of de loopauto naar buiten word gebracht. Dit kan verschillende redenen hebben. Door meerdere redenen te bespreken hopen wij u te helpen met het maken van de juiste keus.

Sommige ouders nemen hun kinderen op de loopauto mee naar het park of supermarkt en word het kind na een tijdje de loopauto zat. Dan is het belangrijk dat de loopauto makkelijk mee te dragen is. Een iets zwaardere loopauto zou dan thuis zijn gebleven.

Loopauto’s kunnen ook duur zijn en dan vinden ouders het niet fijn om het buiten mee te nemen. U kunt niet weten of de loopauto gestolen wordt of door een ongeluk op straat kapot gaat.

De wielen van een loopauto is ook belangrijk. Sommige wielen rollen niet fijn op straat en is het fijner voor uw kind om er binnen huis mee te spelen.

Als laatst zijn de specificaties van de loopauto. De loopauto’s die bij Kidskart.nl beschikbaar zijn hebben meerdere specificaties. USB- en MP3-ingang voor muziek en geluid van een startende motor d.m.v knopjes op het stuur. Dit maakt geluid en niet alle ouders vinden het fijn om hiermee op straat te lopen, maar dit is wel mogelijk. 

Heeft u andere vragen over loopauto’s buiten de vraag ‘Welke loopauto voor buiten?’ Bekijk dan ook onze andere blogs:

Welke loopauto voor buiten?

Recente berichten