Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Welke leeftijd loopauto?

 

Vanaf welke leeftijd is een loopauto geschikt?

Wilt u een loopauto voor uw kind bestellen, maar weet u niet welke en of uw kind oud genoeg is? Dan is het handig om te weten vanaf welke leeftijd dit mogelijk is en welke soorten er allemaal zijn. Bij kidskart.nl hebben wij meerdere soorten en mogelijkheden in het assortiment.

In het algemeen zijn loopauto’s geschikt voor kinderen die nog geen 1 jaar zijn, maar al zelfstandig kunnen staan en met de voeten tot op de grond komen. Uit veiligheid adviseren wij wel dat de ouders de kinderen op zo’n jonge leeftijd in de gate te houden. De uiterste leeftijd die gehanteerd word is tussen de 3 jaar en 4 jaar oud.

Het assortiment

In het assortiment hebben wij twee verschillende soorten loopauto’s beschikbaar:

De eerste soort is een standaard loopauto. Deze is verkrijgbaar in meerdere kleuren en soorten. Met een comfortabele zitje met rugleuning weet u zeker dat uw kind veilig op de loopauto zit. Ook zijn er knopje beschikbaar voor een toeter, led verlichting en zelfs muziek. Deze loopauto is geschikt voor een kind die tussen de 2 jaar en 4 jaar zit.

De tweede soort loopauto die wij beschikbaar hebben is een loopauto die ook een duw auto is. Tijdens het duwen wordt de stuur van de loopauto geblokkeerd.  Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het besturen van de loopauto. Tijdens het duwen kunt u twee voetsteuntjes uitschuiven, zodat uw kind hierop hun voeten kunnen plaatsen. Als uw kind ouder wordt kunt u de zowel de rugleuning en duwstang verwijderen. Dit model loopauto is voornamelijk bedoeld voor kinderen met nog geen 1 jaar, maar al zelfstanding kunnen staan en met de voeten tot de grond komen.

Alternatieven

Als een loopauto niet helemaal in de smaken valt kunt u een goede alternatief vinden in de loopfietsen die wij beschikbaar hebben op de website.

Welke leeftijd loopauto?

Recente berichten