Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Elektrische step kind goedkoop

 

Waar kun je een elektrische kinderstep goedkoop vinden?

Waar kun je een elektrische step kind goedkoop vinden? Is een vraag die vaak voorbij komt. Door de stijging in populariteit is het lastig om een goede elektrische kinderstep te vinden voor een lage prijs. Bij Kidskart.nl gaan wij u helpen met het vinden van de juiste elektrische step.

Elektrische steppen zijn de nieuwe transportmiddel die iedereen gebruikt. De populariteit van de scooters zijn in de afgelopen tijd afgenomen en word vervangen door de elektrische step. Gebruik maken van de elektrische step is duurzamer dan het gebruik maken van een scooter of auto.

Merken elektrische step kind

Er zijn verschillende soorten merken elektrische step voor kinderen beschikbaar. De merk die wij op Kidskart.nl verkopen is het merk ROLLZONE. Het is een bedrijf die elektrische step kind goedkoop maken en gebruik maken van onderdelen van goede kwaliteit.

ROLLZONE maakt verschillende soorten elektrische kindersteppen. De verschillen liggen vooral in de accu van de steppen. Dit zorgt ervoor dat er steppen zijn met verschillende maximale snelheden waaruit u als klant van kunt kiezen. Ook zijn de elektrische steppen beschikbaar in verschillende kleuren zoals; rood, blauw, wit en grijs.

De elektrische kindersteppen zijn licht van gewicht en heeft een digitale scherm die de snelheid en accu weergeeft. De snelheid van de elektrische kinderstep is verstelbaar. De maximale snelheid is afhankelijk van de ondergrond waarop je rijd. Dit komt omdat het makkelijker is om te rijden op asfalt wegen in de plaats van zandwegen.

Ook beschikken de elektrische kindersteppen over een veiligheidsfunctie. Dit maakt het veiliger voor kinderen om op de elektrische step te rijden. Door de verschillen in accu’s en kleuren is er voor ieder kind een elektrische step in het assortiment die in voldoen aan de eisen van zowel ouder als kind.

 

Prijs van elektrische step kind

De prijs van elektrische kindersteppen verschillen tussen de €115 en €3000. Het verschil komt door de gebruikte producten voor de frame van de elektrische step en de merk van de elektrische kinderstep. 

Elektrische steppen die in de lage midden klasse zitten zijn ideaal voor kinderen. Het is niet te duur en u verliest niet veel geld als de elektrische step kapot gaat of gestolen word. De bouw van de elektrische step kind is stevig, omdat de kwaliteit van het materiaal dat gebruikt word voor de frame van goede kwaliteit is.

Het materiaal die gebruikt wordt voor de frame van de Rollzone elektrische steppen is licht van gewicht en is inklapbaar. Doordat de elektrische step licht van gewicht is, is het makkelijk mee te nemen als de elektrische step ingeklapt is.

De prijs van de Rollzone elektrische steppen liggen tussen de €325 en €360. Dit maakt de elektrische steppen van Rollzone een elektrische step kind goedkoop en het ligt in de lage midden klasse.

Wetgeving elektrische step kind

Bij het schrijven van blogs over elektrische kindersteppen willen wij altijd de wetgeving vermelden. Dit doen wij zodat u als klant geïnformeerd bent over de wetgeving in uw land en zodat u de juiste keuze kunt maken bij het kopen van een elektrische step voor kinderen.

In Nederland is het momenteel niet legaal om op het openbare weg te rijden met een elektrische step, op privé terrein is dit wel mogelijk. In België is het mogelijk om op het openbare weg en privé terrein te rijden met een elektrische step.

Ook adviseren wij uit veiligheid dat kinderen vanaf 16 jaar en ouder gebruik maken van een elektrische step.

Als u meer wilt weten over elektrische steppen, veiligheid en wetgeving. Adviseren wij u ook om onze andere blogs op Kidskart.nl te bekijken:

Elektrische step kind goedkoop

Recente berichten