Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Loopauto 1 jaar met duwstang

 

Zijn er loopauto’s beschikbaar met een duwstang voor 1 jaar oud?

Wilt u een loopauto voor uw 1-jarige kind kopen met een duwstang, alleen weet u niet welke beschikbaar zijn? Dan is het fijn om te weten welke opties er allemaal beschikbaar zijn. Bij Kidskart.nl hebben wij verschillende gekleurde loopauto’s beschikbaar met een duwstang.

Loopauto’s met een duwstang zijn handig voor kinderen die zelfstandig nog niet kunnen staan en de voeten nog niet tot op de grond komen. Wij adviseren uit veiligheid dat de ouders de kinderen in de gate houden wanneer zij gebruik maken van de loopauto.

Loopauto met duwstang

In het assortiment hebben wij momenteel maar 1 soort loopauto met duwstang beschikbaar.

De Volvo XC90 is een prachtige 2 in 1 loopauto voor kinderen. De loopauto beschikt over een duwstang, rugleuning, beugels en uitschuifbare voetsteunen. Tijdens het duwen met de duwstang worden de stuur d.m.v 2 beugels geblokkeerd. Dit zorgt ervoor dat u als ouder volledige controle heeft over de loopauto en uw kind niet zomaar van richting kan veranderen. Tijdens het duwen kunt u de twee voetsteunen uitschuiven. Hier kan uw kind de voeten plaatsen tijdens het duwen. Wanneer uw kind de loopauto zelfstandig mag gebruiken kunt u de duwstang, rugleuning en beugels verwijderen. Uw kind krijgt hierdoor volledige controle over de loopauto.

De loopauto is voorzien van een toeter, 6 muziekjes en ledverlichting voor extra plezier. Deze werken op 4x AA-batterijen en kunnen worden vervangen. 

De Volvo XC90 is beschikbaar in twee kleuren:

Alternatieven

Heeft u tijdens het lezen het gevoel gekregen dat uw kind een loopauto zonder duwstang kan gebruiken? Dan hebben wij bij Kidskart.nl verschillende modellen en kleuren waaruit u kunt kiezen. Deze zijn geschikt voor kinderen die nog geen 1 jaar zijn, maar als wel zelfstanding kunnen staan en met de voeten tot op de grond komen.

Loopauto 1 jaar met duwstang

Recente berichten