Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Hoe laad je een elektrische kinderauto op?

 

Hoe wordt een elektrische kinderauto opgeladen?

Je hebt een elektrische kinderauto gekocht en de accu is leeg, hoe laad je deze elektrische kinderauto op? Dit is nuttige informatie om te weten, zodat dat het niet mis kan gaan. Bij kidskart.nl hebben wij de onderdelen en informatie om jou hierbij te helpen.

Opladen

Hoe laad je een elektrische kinderauto op? Dit is niet heel ingewikkeld en is simpel te volgen. Hier tonen wij stapsgewijs hoe je dit kunt doen.

Stap 1 Vind het oplaadpoort van de elektrische kinderauto. Deze is meestal verborgen. Dit word gedaan zodat de kinderen het niet vinden en niet kunnen beschadigen.

Stap 2 Controleer of je beschik over de juiste adapter voor de elektrische kinderauto. Het gebruik van de verkeerde adapter kan ervoor zorgen dat de accu beschadigt en dit kan ervoor zorgen dat de accu het niet meer goed doet.

Stap 3 Als je er zeker van bent kun je de adapter aansluiten op de elektrische kinderauto en in de stopcontact stoppen.

Oplaadtijd

Tijdens het opladen van de elektrische kinderauto is het belangrijk dat de oplaadtijd in de gaten word gehouden om beschadiging te voorkomen. Probeer ook de accu’s van de elektrische kinderauto’s niet volledig leeg raken, dit kan ook voor beschadiging zorgen.

Wanneer je de elektrische kinderauto voor het eerst oplaad, probeer dit tussen de 10 uur en 12 uur te houden, langer kan voor beschadiging zorgen.

Na dat de elektrische kinderauto voor het eerst gebruikt is raden wij je aan om de oplaadtijd tussen 5 en 8 uur te houden, anders kan de accu buiten werking raken.

Probeer ook de elektrische kinderauto maandelijks op te laden. Dit zorgt ervoor dat de accu niet buiten werking raakt. Ook raden wij het af om de accu op te laden in koude omstandigheden, dit is schadelijk voor de accu, probeer het daarom in een warme omgeving te doen.

Hoe laad je een elektrische kinderauto op?

Recente berichten