Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Hoe lang gaat een elektrische kinderauto mee?

Hoe lang gaat een accu van een kinderauto mee?

Onze elektrische kinderauto’s worden standaard met een sterke accu geleverd. Het is een zeer sterke accu zodat de kinderauto zonder moeite over verschillende soorten ondergronden kan rijden.
Hoe lang de accu mee gaat is ook afhankelijk hoe je er zelf mee omgaat. Hierbij een aantal belangrijke tips: 

Oplaadtijd kinder auto accu 

Wij raden aan om de eerste keer ongeveer 10 uur lang op te laden. Laat de accu vervolgens niet langer dan ongeveer 12 uur aan de oplader zitten. Hierdoor kan hij eventueel defect raken en minder krachtig. Probeer na gebruik van de Elektrische kinderauto ook gelijk weer even op te laten, zodat als hij de volgende keer weer gebruikt wordt genoeg batterij heeft en lang plezier ervan kan hebben. 

Lang stilstaan 

Wij kunnen het ons niet voorstellen dat hij lang stil blijft staan, maar het zou eventueel kunnen gebeuren. Mocht dit toch wel het geval zijn, laad hem dan minimaal 1x per maand. Want als de accu voor langere tijd leeg is kan hij kapot gaan en dat willen we nou juist voorkomen.

Garantie accu Elektrische kinderauto 

Helaas bieden wij geen garanties op de accu’s. Dit komt omdat wij niet kunnen meten hoe er met de accu’s is om gegaan. Mocht er echt een apart geval zijn dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij naar een eventuele oplossing kunnen kijken. 
 

Defecte accu

Mocht de accu toch defect zijn gegaan is dat natuurlijk heel jammer. Maar gelukkig hebben wij bij Kidskart.nl nieuwe accu’s op voorraad staan voor dit soort gevallen.
 
Onderdelen pagina

Hoe lang gaat een elektrische kinderauto mee

Recente berichten