Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Wat is een goede kinder loopfiets?

 

Welke kinder loopfiets kan ik het beste kopen?

Bent je opzoek naar een loopfiets en weet je niet welke loopfiets je het beste kunt kopen? Bij kidskart.nl hebben wij verschillende kinder loopfietsen waaruit je kunt kiezen. Hier kan je zien wat een goede kinder loopfiets is voor jouw kind. 

Kinder loopfietsen worden in allerlei kleuren en maten gemaakt. Een goede loopfiets is niet te zwaar en is makkelijk voor kinderen om vooruit te krijgen en in balans te houden. De afstand tussen het stuur en zadel is niet te ver van elkaar vandaan en zijn te verstellen in de juiste stand. Zo kan jouw kind veilig rond rijden.

Wat onze kinder loopfietsen laat opvallen is de duurzame frame die gemaakt is van aluminium. Het is licht van gewicht en is daarom makkelijk voor uw kind om in balans te houden. Deze is bekleed met afneembare en wasbare pluche. De loopfiets is gemaakt voor kinderen van 2 tot 5 jaar voor een lange speelplezier.

Soorte kinder loopfietsen

Bij kidskart.nl verkopen wij kinder loopfietsen gemaakt door Rollzone. Wij hebben 3 soorten loopfietsen beschikbaar waar je uit kunt kiezen.

Wij hebben de volgende soorten beschikbaar:

Bekleed met een gele vacht met zwarte vlekken is cheetah DE stoere loopfiets. Met een stuurhoogte van 45,5 cm en een stoelhoogte van 35 cm tot 39 cm groeit de loopfiets met uw kind mee. Met massieve rubberen banden hoeft je geen zorgen te maken over de langdurigheid.

Met de dezelfde voordelen hebben wij ook de unicorn. Met een witte vacht en roze/groene haar is het een echt eye-catcher die je van ver af aan al kunt zien aankomen.

Door de licht bruine huid met donkere manen is de paard een goede keus voor zowel jongens als meisjes. 

Alternatieven

Als kinder loopfiets te standaard is bieden wij ook loopauto’s aan voor kinderen als alternatief. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten hebben wij veel te bieden. Gepaard met led verlichting, toeter en een muziekje is de kinder loopauto de beste tweede keus.

Wat is een goede kinder loopfiets?

Recente berichten