Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Welke accu in kinderauto?

 

Welke accu is het best voor een kinderauto?

Welke accu je het best kunt gebruiken voor je kinderauto is een veel voorkomende vraag. Ieder elektrische kinderauto gebruikt een ander soort en het is daarom goed om er wat meer over te weten. Twijfelt u welke accu in de kinderauto moet? Bij Kidskart.nl vertellen wij alles wat u moet te weten.

Als eerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten kinderauto’s beschikbaar zijn en dat deze allemaal gebruik maken van een eigen soort en aantal accu’s. De meest voor komende bij kinderauto’s zijn de 6V en 12V accu.

Kinderauto met 6V accu

Als u een kinderauto heeft met een 6V accu, is het belangrijk dat als uw oude accu het niet meer doet u een nieuwe aanschaft van 6V. Door de verkeerde accu kan de motor van de auto beschadigt raken en zal de auto ook niet meer kunnen rijden. Als u graag een auto zou willen die sneller rijdt is het verstandig om direct een elektrische kinderauto te kopen met een 12V accu.

Een elektrische kinderauto met 6V is geschikt voor kinderen van onder de 3 jaar oud. Dit is gedaan voor de veiligheid van uw kind.

Hier hebben wij een elektrische quad van 6V:

 

Kinderauto met 12V accu

Als u een kinderauto heeft met een 12V accu is het belangrijk dat als u een vervanging nodig heeft u een accu koopt van 12V. Een accu van 6V heeft niet genoeg kracht om uw elektrische kinderauto te laten rijden. Een elektrische kinderauto met een 12V accu is meer geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. 

Hier hebben wij een paar elektrische kinderauto’s van 12V:

 

Accu kopen

Op onze website kunt u allerlei onderdelen voor uw elektrische kinderauto kopen, waaronder accu’s. We hebben verschillende soorten accu’s beschikbaar.

Welke accu in kinderauto?

Recente berichten