Besteld voor 15:00 uur? Volgende werkdag in huis!

Beste kinderauto 2022

 

Wat is de beste kinderauto van 2022

Er zijn verschillende soorten kinderauto’s op het mark en er komen er alleen meer bij. Daarom is het lastig om de beste kinderauto van 2022 te vinden. Daarom willen wij bij Kidskart.nl u helpen door een lijst te maken met de beste elektrische kinderauto’s.

Om te bepalen welke elektrische kinderauto de beste is van 2022 gaan we kijken naar verschillende categorieën. De elektrische kinderauto die het beste scoort in de besproken categorie gaat naar de volgende ronde en wordt vergeleken met de andere best scorende kinderauto’s.

Categorieën voor de beste kinderauto 2022

Per categorie wordt de top 3 elektrische kinderauto’s toegelicht waarom ze behoren tot de top 3. Na de uitleg wordt de beste gekozen en die gaat door naar de volgende ronde. De categorieën die worden besproken zijn:

  • Beste zwarte auto
  • Beste witte auto
  • Beste kleur opties
  • Beste specificaties
  • Beste 2-zitter

 

Beste zwart auto

In de categorie beste zwarte auto zijn de 3 elektrische kinderauto’s:

De 2-persoons Mercedes G63 AMG is een van de stoerste zwarte elektrische kinderauto’s die er op het moment is. De kinderauto is voorzien van 4 krachtige 24V motoren. Door de krachtige motoren kan de elektrische kinderauto een maximum snelheid behalen van 8 km/u. Als de snelheid te snel is kan deze worden aangepast worden door middel van een afstandsbediening.

Gemaakt met de licentie van Audi is de Audi Q8 een modieus elektrische kinderauto voor uw kind. Voorzien van een 3-punts gordel, 2 echte deuren, dashboard verlichting en meer is dit een must have kinderauto. Met een maximale snelheid van 5 km/u die aangepast kan worden door middel van een afstandsbediening rijdt uw kind veilig over straat. 

De populaire Mercedes-Benz GLC 63 is de meest verkocht zwarte auto bij Kidskart.nl. Met geveerde wielen, 5-punts gordel, hoogglans, MP-4 scherm en veel meer is het te begrijpen waarom. Met een afstandsbediening die de snelheid van 6 km/u kan aanpassen in 3 verschillende standen hoeft u geen zorgen te maken over de snelheid van uw kind.

Daarom is de Mercedes-Benz GLC 63 de beste zwarte kinderauto die Kidskart.nl in 2022 te bieden heeft.

 

Beste witte auto

In de categorie beste witte auto zijn de 3 elektrische kinderauto’s:

De Lamborghini Huracán is een van de populairste elektrische kinderauto die er geweest is op de markt. Het is een echte klassieker als het gaat om elektrische kinderauto’s. Voorzien van echte deuren, geveerde wielen, ledverlichting en meer. De maximum snelheid van 4,5 km/u kan worden aangepast door middel van een afstandsbediening.

Een elektrische kinderauto die wij sinds een tijdje hebben is de Jaguar F-Type SVR. Door de maximum snelheid van 4,5 km/u die aan te passen is door middel van een afstandsbediening, maakt het een kindvriendelijke kinderauto voor kinderen van 3 jaar en jonger. 

De 2-persoons Audi Q5 is de beste verkochte elektrische kinderauto van Kidskart.nl. Dit komt door de 2 krachtige 12V motoren die in de auto zitten die zorgen voor een maximale snelheid van 6 km/u. Voorzien van veiligheidsgordel, geveerde rubberen wielen, ledverlichting, MP4-scherm en meer. Er komt net als de voorgaande kinderauto’s een afstandsbediening met de kinderauto mee.

Daarom is de 2-persoons Audi Q5 de beste witte kinderauto die Kidskart.nl in 2022 te beiden heeft. 

 

De beste kleur opties

Naast het bekijken van twee specifieke kleuren willen wij ook kijken naar de kinderauto’s die beschikbaar zijn in verschillende kleuren. In de categorie beste kleur opties zijn de 3 elektrische kinderauto’s:

De Bugatti Divo is beschikbaar in 4 verschillende kleuren; blauw, rood, zwart en wit. Dit is bij Kidskart.nl de enige auto met zo’n grote variatie in kleuren verschil. De bekendste kleur van de echte Bugatti Divo is blauw, omdat dit de laatste auto was die werd gemaakt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren is de Mercedes-Benz GLC 63. Deze elektrische kinderauto is in de kleuren; blauw, rood en zwart beschikbaar. Omdat de zwarte exemplaar de beste zwarte kinderauto is, is het ook leuk om een kijkje te nemen bij de ander kleuren.

De 2-persoons BMW X6M is beschikbaar in 3 verschillende kleuren; lichtblauw, wit en zwart. De lichtblauwe kleur is uniek en valt meteen op. Bij Kidskart.nl zijn alle 3 de kleuren beschikbaar.

Door de grote variatie in kleur is de Bugatti Divo de beste kleur opties kinderauto van Kidskart.nl in 2022.

 

De beste specificaties

Na dat er is gekeken naar kleur is het belangrijk om een elektrische kinderauto te hebben met de specificaties waar u naar opzoek bent. De 3 elektrische kinderauto’s waar naar gekeken wordt zijn:

De Range Rover Velar is een van de weinige elektrische kinderauto die beschikt over een kofferbak die geopend kan worden. De kinderauto is beschikbaar in het rood en grijs van hoogglans. Verder is de kinderauto uitgerust met geveerde wielen, afstandsbediening en USB-, MP3 en mini SD-ingang. De maximale snelheid die de kinderauto kan bereiken is 6 km/u.

De Mercedes-Benz SL65 AMG is een elektrische kinderauto die voorzien is van een kofferbak waar de kinderauto opgeladen kan worden. De kinderauto is beschikbaar in het wit, rood en zwart van hoogglans. Uw kind kan instappen met een van de twee echte deuren en zichzelf vast maken met een veiligheidsgordel. Met de afstandsbediening kan de snelheid van 6 km/u worden aangepast.

De McLaren 720S heeft geen kofferbak, maar wel een MP4-scherm waar videos op gekeken kan worden. De kinderauto is ook voorzien van echte sleutels. Beschikbaar in het blauw en rood van hoogglanslak. Verder heeft de kinderauto 2 vleugel deuren, geveerde wielen en een afstandsbediening waarmee de kinderauto mee bestuurd kan worden.

Door de specificaties met elkaar te vergelijken is de Mercedes-Benz SL65 AMG de kinderauto met de beste specificatie van Kidskart.nl in 2022. Bekijk de uitgebreide specificaties de links van de auto’s.

 

Beste 2-zitter

Als laatst word er gekeken  naar de beste 2-zitters. Als u twee kinderen heeft rond dezelfde leeftijd is het leuk als ze samen in een elektrische kinderauto kunnen rijden. Ook kost dit minder geld voor u als ouder. De 3 elektrische kinderauto’s waar naar gekeken worden zijn:

De Land Rover HSE is een  van de meest populairste automerken die er nu te vinden zijn. Door de grootte van de auto is het mogelijk voor twee kinderen om in de auto te zitten. Dit is niet het geval met de Evoque model. Uitgerust met twee echte deuren, veiligheidsgordels, een mogelijkheid om muziek af te spelen en veel meer. 

Een merk die vaker op het lijst voorkomt is de Mercedes, dit komt omdat zij een grote variatie aan elektrische kinderauto’s beschikbaar stellen. Dit geldt ook voor 2-zitters. Zij hebben hiervoor de Mercedes GT AMG met 2-zitters voor gemaakt. Uitgerust met 2 deuren, een maximum snelheid van 6 km/u, MP3-, TF- en USB-aansluiting en meer.

Als laatst in het rijtje en lijst is de Bentley Supersports. Het is ook beschikbaar in een mooie glimmend roze kleur voor als u liever een ander kleur wilt dan wit. De elektrische kinderauto is uitgerust met een sterke accu, twee deuren en meer.

Door de auto’s met elkaar te vergelijken is de Mercedes GT AMG als de beste 2-zitter kinderauto van Kidskart.nl in 2022.

De beste kinderauto van 2022

Ieder categorie heeft een eigen winnaar. Door te kijken welke auto het vaakst voorkomt in het lijst kan er worden bepaald wat de beste kinderauto van 2022 is. De automerk die het meest voorkomt is Mercedes, specifiek de Mercedes-Benz GLC 63. Op basis daarvan benoemen wij de Mercedes-Benz GLC 63 de beste auto van 2022.

 

De kinderauto is beschikbaar in verschillende kleuren, waarvan de zwarte het meest populairst. De elektrische kinderauto bezit over dezelfde specificaties zoals de ander Mercedes modellen, behalve de 2 zitting en kofferbak. Dit maakt de auto de beste optie met een betaalbare bedrag van €299,99.

Bekijk ook onze andere blogs:

Beste kinderauto 2022

Recente berichten